"Batı ülkelerinde corona virüsün ortaya çıkışı ve yayılmasıyla ilgili önemli iddialar yayınlanıyor..
Bu iddiaların ortak yanı, virüsün doğal bir oluşum olmadığı, önemli bir amaca yönelik olarak üretildiği yönündedir.. Bu makalede bazı iddialar yazılmıştır..


1.DÜNYAYI SÖMÜREN ROCKEFELLER VAKFI VE CORONA


2010 yılında yayınladığı bir raporda sanki günümüzdeki salgını birebir anlatıyor. Raporda, ‘ölümcül küresel bir virüs salgınının ortaya çıkacağı’ öngörülüyor. Ülkelerin virüsle nasıl mücadele ettiklerine yer veren rapor, salgından ilk olarak Çin’in kurtulacağı kehanetinde bulunuyor. Salgının tüm dünyayı saracağı, küresel gıda ve kaynak kıtlığı yaşanacağı belirtiliyor. Gelişmiş ülkelerin ise alt üst olacağı anlatılıyor.
Kaynak: M. Şakir Saraç 22 Mart 2020, 04:00 Son Güncelleme: 22 Mart 2020, 04:24 Yeni Şafak



2. ALMANYA DERİN DEVLETİ VE CORONA


Almanya Robert Koch Enstitüsü, 8 yıl önce Başbakanı Angela Merkel ve Alman Meclisi'ne bir rapor sunuyor.. Çok sayıda bilim adamının hazırladığı raporda Coronavirüsten söz ediliyor. Raporda "Mutasyona uğramış, yeni SARS-CoronaVirüs, Güneydoğu Asya’daki bir hayvan pazarından çıkacak. Tüm dünyayı saracak. Ülke olarak hazırlıklı olmalıyız. Virüs etkisi, üç yıl sürecek. İki kez mutasyona uğrayacak. Aşısı üç yılda ancak bulunacak. Bir kez hastalanan, iyileşmiş olsa bile mutasyona uğramış yeni virüsten yine etkilenebilecek" ifadeleri yer aldı. 
Kaynak: Ali GÜLEN, Sözcü Gazt, 24/25 Mart 2020 


3. GÜNEY KORE DİZİSİNDE CORONA


Netflix 2018'de gösterime giren, 16 bölümlük Güney Kore My Secret Terrius Dizisi:
Dizinin 10 bölümünün 53. dakikasında bir doktor ile polis arasında geçen diyalog şöyle:
Doktor: Daha fazla araştırma yapmalıyız ancak koronavirüse benziyor.
Polis: Korona mı? MERS mi yani?
Doktor: Koronavirüs, MERS ve SARS bildiğimiz grip. Hepsinin ailesi ve genleri aynı. Koronavirüs solunum sistemine saldırıyor. 2015'teki MERS salgınında ölüm oranı yüzde 20'den fazlaydı.
Polis: Ama silah olarak kullanılacak kadar ciddi değil haksız mıyım?
Doktor: Dediğim gibi bu virüs mutasyona uğramış. Biri onu ölüm oranı yüzde 90 olacak şekilde ayarlamış. Daha da kötüsü koronavirüsün kuluçka dönemi 2 ile 14 gün arasında. Virüs aktif olduktan sonra sadece 5 dakika içinde akciğerlere saldıracak şekilde ayarlanmış.
Polis: Tedavisi var mı?
Doktor: Şu anda bir tedavisi ya da aşısı yok. Bunları geliştirmek zor.
Kaynak: Kerem Congar,  www.twiter.com/euronews ,04/04/2020


4. CORONAVİRÜS FRANSA ÇİN ORTAK ÜRETİMİ İDDİASI


Yeni bir iddia daha ortaya atıldı. Corona virüsünün Fransa’nın dünyaca ünlü Pasteur Enstitüsü tarafından 2004 yılında aşısının icat edildiği iddiası sosyal medyada ortalığı karıştırdı.
Bir videoda, Wuhan’da P.4 Laburtuvarında virüsün üretildiği, aşı patentinin, 2003/2004 te alındığı iddiası görüntülü olarak anlatılıyor.. Pasteur Enstitüsü iddiayı yalanlamış, “Bizim o çalışmamız Sars Patenti içindi” demiş; ancak Wuhan’da Çin ile ortak laboratuvar kurulduğu iddiasını ise yalanlamamış.. 


Yeni tip coronavirüsünün laboratuvarda üretildiği iddiaları birçok kez gündeme gelmişti.
Kaynak: https://teyit.org/pasteur-enstitusu-ve-yeni-koronavirusun-patentinin-2003te-alindigi-iddiasi/ 


5. ESKİ DİZİLERDE CORONA


Dark Dizisi..2017 Alman Yapımı, 
Konusu: Tanrı Parçacıklarının çarpması sonucu oluşan  Kıyamet..  
Kıyamet Günü: 27 Haziran 2020..


6. PANDEMİNİN NEDENŞ 5G İSTASYONLARI


BBC’nin haberine göre, internette ortaya çıkan ve 5G istasyonları ile coronavirüs pandemisini bir araya getiren komplo teorileri, ülke çapında istasyonların ateşe verildiği vakaların yaşanmasına neden oldu.
Pandeminin 5G istasyonlarından yayıldığı iddia ediliyor..


Kaynak: https://www.milligazete.com.tr/haber/4135953/koronavirus-korkusu-bunu-da-yaptirdi-5g-istasyonlarini-yaktilar


Yazar Erol Sarıal’ın Notu: İddialar bana ait değildir. Hepsi Batı ülkelerinin araştırmacıları ve yazarları kaynaklı haberlerden derlenmiş; kaynakları da verilmiştir..