ÜZÜLMEZ'DEN 1 MÜJDE DAHA GELDİ
Zonguldak Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Kemal Demir, Üzülmez Gönlü Alışır sahasının Amatör Spor'a kazandırılmasının ardından altında bulunan lokalinde Amatör Spor'a kazandırılması noktasında çalışmalar yapıldığının müjdesini verdi. 
**********
Yıllar önce Zonguldak Amatör Spor'una hizmet eden ve şuanda atıl durumda olan Üzülmez Gönlü Alışır sahası Zonguldak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ve Zonguldak Amatör Spor Kulüplerinin girişimleri sonucunda milli emlakla gerekli yazışmalar yapılarak Zonguldak Amatör Sporuna kazandırılması için olumlu sonuçlanmıştı. Bu gelişmelerin ardından 1 müjdeli haber daha geldi. Zonguldak Amatör Spor Kulüpleri Federasyon Başkanı Kemal Demir Üzülmez Gönlü Alışır sahasının altında altında bulunan lokanlinde Amatör Spor'a kazandırılması için Türkiye Taşkömürü Kurumu(TTK) yazışmaların yapıldığını açıkladı. 
''Üzülmez Gönlü Alışır sahasıyla ilgili girişimler olumlu sonuçlandı''
Zonguldak Amatör Spor Kulüpleri Federasyon Başkanı Kemal Demir, Üzülmez Gönlü Alışır sahasıyla ilgili girişimlerin olumlu sonuçlandığını söyleyerek, ''İl Temsilciliği dönemimde toprak sahaların kapatılmasıyla ilgili bizim dönemimize gelen yönetim kuruluydu. Ama biz bunu böyle bırakmadık. Toprak sahaların yüzde seksenini çim saha ve sentetik saha olarak Amatör Spor Kulüplerine kazanılmasını sağladık. Kalan 2 sahamız vardı. Bunların 1 tanesi Filyos sahası 1 tanesi de Üzülmez Gönlü Alışır stadyumuydu. Sağolsun Spor İl Müdürümüz Hakan Yüksel'le yapmış olduğumuz girişimlerle Türkiye Taşkömürü Kurumu(TTK) yazışmalarımız olumlu sonuçlandı''dedi.
''Gönlü Alışır sahasının altındaki lokalde Amatör Spor'a kazandırılacak''
Üzülmez Gönlü Alışır sahasının altındaki lokalinde Amatör Spor'a kazandırılması için girişimlerin yapıldığını ifade eden Demir,''Ayrıca şuan spor kamuoyunun bilgisi yoktur. Altta ki lokalinde Zonguldak Amatör Spor Kulüplerine kazandırılması için Zonguldak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz bunun çalışmasını da yaptı. Bunun sonucununda iyi olacağını düşünüyoruz. Kısa sürede buradan da olumlu sonuç bekliyoruz. Biz hep beraber birlik beraberlik içerisinde olduğumuz zaman başaramayacağımız hiç birşey yok''diye konuştu.
Emre Can Bayram