ÜZÜLMEZ İÇİN TARİH VERİLDİ 
Zonguldak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hakan Yüksel, Elmas Tv programında Serkan Akalın hazırlayıp sunduğu Spor'un Nabzına konuk olarak Karaelmas Kemal Köksal Stadyumunun zemini ve Üzülmez Gönlü Alışır sahası ile ilgili açıklamalarda bulundu. 
Zonguldak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hakan Yüksel, Karaelmas Kemal Köksal Stadyumunun zemininin yenilenmesi çalışmaların başlayacağını söyleyerek, 2020 yılında Üzülmez Gönlü Alışır sahasına amatör spora kazandıracakların müjdesini verdi. 
''Yeni bir zemin yapmayı planlıyoruz''
Zonguldak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hakan Yüksel, yeni bir zemin yapmayı planladıklarını söyleyerek, ''Konuk takım antrenmanlarını yoğun bir şekilde antrenmanlarını stadyumda yapıyorlar. Kendilerine alternatifler sunuyoruz yer gösteriyoruz. Bakanlığımızın yeni bir uygulamaya koyduğu 7/24 ilkesi var. Bunun neticesinde biz bütün tesislerimizi 7 gün 24 saat açık tutuyoruz. İnasanların hizmetine sunuyoruz. Biz bizim tesisimiz bu var şu var diye şikayet edemeyiz. Biz bunu yaparken karşıdan da destek bekliyoruz. İmkanlarını karşılıklı konuşalım. Bakım yapmakta zorlanıyoruz. Bu konuda karşılıklı istişare yaparak bu sorunlarını çözeceğiz. Yeni bir zemin tabi düşünüyoruz''diye konuştu. 
''Üzülmez sahası yeniden aktif hale gelecek''
Üzülmez sahasının yeniden aktif hale gelmesi için çalışmaların başladığını ifade eden Yüksel, ''Üzülmezle ilgili Zonguldak Kömürspor bir tasarruf kullandı. Önceliği onlara bıraktı. Şuanda Zonguldak Kömürspor burayla ilgili vazgeçti. Kömürspor'un vazgeçmesinin ardından ben burayla ilgili girişimleri başlattım. Şuanda bize tasisi ile ilgili cevap bekliyorum. Bize tahsisi yapıldıktan sonra çalışmalara başlayacağız. 2020 yılı içerisinde bu stat aktif olacak. Hizmete açılacak''diye konuştu
Emre Can Bayram