VARSA YOKSA FORVET 
Sezon başında istediği forvet transferini yapamayan ve ilk yarıda gol sorunu Gürkan ve Serhat'la çözen Zonguldak Kömürspor ilk yarının sona ermesinin ardından transfer listesinin başına forvet transferini yazacak. Kırmızı Lacivertli takımın en az 1 tecrübeli forvet oyuncusu alarak Serhat-Gürkan ikilisini rahatlatmayı planlıyor
***********
TFF 2.Lig Beyaz Grupta mücadele eden temsilcimiz Zonguldak Kömürspor, ilk yarının son maçında Pazar günü Afjet Afyonspor'u konuk edecek. Kırmızı Lacivertli takım ilk yarının sona ermesinin ardından teknik direktör Serkan Afacan raporu doğrultusunda belirlediği eksik noktalara transfer çalışmalarına başlayacak.
Sezon başında istediği forvet transferini yapamayan Zonguldak Kömürspor geçtiğimiz sezondan kalan genç forvet oyuncusu Tezcan Gökmen'le ilk yarıyı kapattı. Genç forvet oyuncusu Tezcan'dan beklediği verimi alamayan Kömürspor gözünü forvet transferine dikti. Gökmen'in 2.Ligde sadece 2 golü bulunurken bu sezon hiç gol kaydedemedi.
Gol yükünü Serhat ve Gürkan çekti
Zonguldak Kömürspor sezon başında Menemen Belediyespor'dan transfer ettiği sol kanat oyuncusu Serhat Baştan ve Bandırmaspor'dan transfer ettiği santrafor oyuncusu Mehmet Gürkan Öztürk bu sezon gol yükünü çekiyor. Serhat bu sezon Kömürspor forması ile 7 gol kaydederken Gürkan ise Kömürspor forması ile 6 gol kaydetti. 
Listenin başına forvet yazıldı
Zonguldak Kömürspor'un teknik direktörü Serkan Afacan ilk yarının bitmesinin ardından transfer listesinin başına forvet transferini yazdı. Afacan, Zonguldak Kömürspor A.Ş Başkanı Hakan Hürfikir'e forvet transferi için bir kaç isim verirken bu transfer için zeminin yapıldığı öğrenildi. Kırmızı Lacivertli takım kampa kadar forvet transferini bitererek rahat bir nefes almayı hedefliyor. 
Emre Can Bayram