Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan, yenilenen Kapuz plajını tanıttı.

Zonguldak Milletvekili Ahmet Çolakoğlu, İl Başkanı Zeki Tosun, Merkez İlçe Başkanı Mükerrem Ayçiçek ve partililerle Kapuz'da toplantı düzenleyen Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan, "4-5 ay süren muazzam bir çalışma yapıldı. Şimdi vatandaşlarımız gönlünce eğleniyor. Amacımız mavi bayrak kazandırmak. Tabi ki vatandaşımız daha güvende hissetmesi lazım. İnşallah vatandaşımız memnun olur. Tabi iddia edildiği gibi yeşili yok ederek, ağaç keserek değil, daha da yeşillendirerek bu plajı güzelleştiriyoruz" dedi.  

Gazetecilerin sorusunu yanıtlayan Alan, yeni yağışlara karşı hazırlıklı olduklarını söyledi.

Zonguldak Belediye Başkanı Selim Alan, meteoroloji genel müdürlüğünün yağmur uyarısına açıklamalarda bulundu.

Zonguldak Belediye Başkanı Selim Alan, “Geçtiğimiz günlerde doğal afet yaşadık. Ama gerekli müdahaleleri yaptık. İnşallah böyle Bir şey daha olmayacak. Logar kapaklarımızı açtık. Afad müdürünüzde gerekli bilgileri verdi. Tedbirlerimizi gardımızı aldık bekliyoruz” dedi.

****

Ak Parti İl Başkanı Zeki Tosun: ‘Herkesin gözü burada’

Ak Parti İl Başkanı Zeki Tosun, Kapuz plajının açılışının ardından kamuoyuna açıklamalarda bulundu.

Ak Parti İl Başkanı Zeki Tosun, İl Başkanları toplantısında herkesin gözünün Zonguldak’ta olduğunu söyleyerek, camiyi diğer şehirlerin İl başkanlarının gezmeye geleceğini söyledi.

Ak Parti İl Başkanı Zeki Tosun, “Herkes burayı gıpta ile bakıyor. Özellikle camimizin tamamlanmasının ardından herkes camiyi soruyor. Camimizi gezmek isteyenler var. Herkesin gözü Zonguldak’ta. İl Başkanları toplantısında herkesi buraya gezmeye davet ettim” diye konuştu.

AKP İl Başkanı Zeki Tosun;

‘AKP üye sayında MHP’yi geçti’

Zonguldak Ak Parti İl Başkanı Zeki Tosun üye sayıları ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Ak Parti İl Başkanı Zeki Tosun, “Biz MHP’nin üyesi sayısını geçtik. Rekora koşuyoruz. Zonguldak’ta İl bazında 80 bin üyeye geldik. Sandık kadar üye yapmayı planlıyoruz. İnşallah herşey güzel olacak” dedi.

(Şebnem Saka)