Ereğli Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası ile S.S. Erbirlik Karayolu Yük Taşıma Kooperatifi tarafından depremzedeler için yardım kampanyası başlatıldı.

Deprem bölgesi Elazığ’a yardım göndermek amacıyla başlatılan kampanyaya vatandaşlar destek vermek için bir biriyle yarıştı. Yorgan, battaniye, çocuk bezi, çocuk maması, kuru kumanya ve her türlü giyim eşyasının yüklendiği yardım TIR’ı, akşam saatlerinde yola çıkacak.

“İHTİYAÇ DURUMUNDA DESTEĞİMİZ DEVAM EDECEK”

Yapılan yardımın akşam saatlerinde yola çıkacağını belirten S.S. Erbirlik Karayolu Yük Taşıma Kooperatifi başkanı Seçkin Turhan, ihtiyaç durumunda lojistik desteğe devam edeceklerini kaydetti.

Turhan, şunları söyledi:

 “Öncelikle Elazığ’da ki vatandaşlarımıza büyük geçmiş olsun diliyorum. Türkiye’mize geçmiş olsun. Hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet yaralılara şifa diliyorum. Biz de S.S. Erbirlik Karayolu Yük Taşıma Kooperatifi olarak bir nebze de olsun yardımımız dokunsun amacıyla TIR’ımızı buraya çektik. Halkımızdan kuru kumanya olur, yiyecek olur, ısınma ihtiyaçları olur. İhtiyaçları karşılayacak malzemeler ile ilgili yardımları bekliyoruz. Duyarlı vatandaşlarımıza şimdiden teşekkür ediyoruz. İhtiyaç olması halinde lojistik desteği vermeye hazırız” (Haber Merkezi)