Özbakır Kozlu’da konuştu;

“Yatırımcılara kapılar açılacak”

ZONGULDAK (İHA) - Mahalle mitinginde konuşan Milletvekili Adayı Hüseyin Özbakır, “Benim amacım Zonguldak’ın arkadaşlarımla beraber kalkınmada öncelikli yörelerde teşviki 4’e veya 5’e indirmek. Bu yatırımcının Zonguldak’a gelmesi için kapıyı açma anlamına geliyor. Biz kapıyı açtık mı zaten iş adamları kendileri buraya gelip yatırım yapacaklar" dedi.
AK Parti Zonguldak Milletvekili Adayları Hüseyin Özbakır ve Akın Kaymak, beraberinde İl Başkanı Zeki Tosun, Merkez İlçe Başkanı Metin Karaduman, AK Parti Kozlu İlçe Başkanı Ahmet Özdemir, Kozlu Belediye Başkanı Ertan Şahin ve partililer ile birlikte Kozlu ilçesinde mahalle mitingi gerçekleştirdi.
AK Parti Zonguldak Milletvekili Adayı Akın Kaymak ise “Maalesef Zonguldak’ta muhalefet partilerden siyaset yapan arkadaşlarımız TTK üzerinden AK Parti’yi yıpratma politikasına girdiler. AK Parti yeniden iktidara gelirse TTK’nın kapatılacağını söylediler. AK Parti yeniden iktidara gelirse TTK’nın özelleştirileceğini söylediler. Bizler her platformda bunun mesnetsiz bir iftira olduğunu söyledik. Ancak geçtiğimiz 19 Mayıs’ta Zonguldak’ımızı şereflendiren Genel Başkanımız, Başbakanımız Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu yapmış olduğu coşkulu mitingde son noktayı koydu. Ve şunu söyledi: ‘Türkiye Cumhuriyeti Devleti Başbakanı olarak söylüyorum ki hükümetimizin TTK’yı kapatmak yada özelleştirmek gibi bir politikası yoktur ve olmayacaktır.’ Bu sözlerle bu konudaki son noktayı koydu. Tam tersine TTK’nın modernizasyonu tamamlanacak, mekanizasyon çalışmaları başladı. En kısa zamanda tamamlanarak tek bir işçimizin tırnağına dahi halel gelmemesi için gerekli önlemler alınacak. Tüm bu çalışmalar bittikten sonra gerekirse işçi alınacağını da bizlere müjdeledi” dedi.
AK Parti Zonguldak 1. Sıra Milletvekili Adayı Hüseyin Özbakır ise “Benim amacım Zonguldak’ın arkadaşlarımla beraber kalkınmada öncelikli yörelerde teşviki 4’e veya 5’e indirmek. Bu yatırımcının Zonguldak’a gelmesi için kapıyı açma anlamına geliyor. Biz kapıyı açtık mı zaten iş adamları kendileri buraya gelip yatırım yapacaklar. Diğer partiler gelip sizlere ne anlatıyor bilmiyorum ama ne bunu anlatabilirler ne de bunu yapabilirler. Ben şahidim kendi imkanlarımı zorlayacağım; bunu yapmaya çalışacağım. Ben bunu yaptığım zaman Zonguldak’ın kurtuluşu budur” dedi.