YAZ SICAĞINDA FUTBOL OYNAMAK MANTIKSIZ

Zonguldak Kömürspor teknik direktörü Serka  Afacan  gündeme dair açıklamalarda bulundu.

Zonguldak Kömürspor teknik direktörü Serkan Afacan, yaz sıcağında futbol oynamanın kendilerine mantıklı gelmediğini söyleyerek, her takım gibi kendilerinin de Türkiye Futbol Federasyonun aldığı karara uyacaklarını ve Kömürspor yakışır futbol oynamaya devam edeceklerini ifade etti.

''Alınan karara bizlerde uyacağız''

Zonguldak Kömürspor teknik direktörü Serkan  Afacan, ''Türkiye Futbol Federasyonu TFF 2.Lig ve 3.Ligi 18 Temmuz'da başlatma kararı aldı. Bizde her kulüp gibi bu karara uyacağız. Ama yaz ayında virüs döneminde bu iş nasıl olacak bilmiyorum. Oyuncuların sağlığı tehlikeye girmeyecek mi? Yaz sıcağında oynatmak bize mantıklı gelmiyor. Her kulüp gibi bizlerde oynanmaması için dilekçe verdik ama sonuç ortada. O yüzden herşeyin hayırlısı olsun. Çıkıp sahaya Zonguldak Kömürspor'a yakışır futbolumuzu ortaya koyacağız''diye konuştu.

''Şehrin dinamikleri tesis için harekete geçmesi gerek''

Şehirin dinamiklerinin tesis için harekete geçmesi gerektiğini ifade eden Afacan, ''Bana kalırsa artık Fenerdeki tesisin yıkılarak modern bir tesis haline dönüştürülmkesi gerek. Oraya güzel halısahası olan, içinde hamamı ve spor salonları olan bir tesis yakışır. Bunun içinde şehirin dinamiklerinin biran önce harekete geçmesi gerek. Şehirde potansiyal var birinin bu ateşi yakması gerek''şeklinde konuştu.

''2 sorunun  çözülmesi bize güç verecek''

Zonguldak Kömürspor teknik direktörü Serkan  Afacan, sahanın zeminin değişmesi ve antrenman sahasının yapılması Kömürspor'a çok şey katacağını belirterek, ''Öncelikle Zonguldak Kömürspor için birşeyler yapmaya çalışan Zonguldak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hakan Yüksel'e teşekkür ediyoruz. Sahanın zeminin değişmesi ve antrenman sahası bizim olmazsa olmazlarımızdandı. Bu 2 sorunun çözülmesi takıma artı bir güç verecek''dedi.

Emre Can Bayram