5 yıldır Zonguldakspor Veteranlar Futbol takımı forması giyen spor adamı Orhan Yazıcı, Türkiye Masterler Veteranlar Futbol Ligi Federasyonu (TMVFLF) Uluslararası Sportif Faaliyetler Kurulu’nda göreve getirildi. Yazıcı, Federasyon Başkanı Kenan Gürsu öncülüğünde yeni sezonda faaliyetlerde önem rol oynayacak. 
Zonguldak'ta Dsi Spor, Hasad gibi kulüplerin Kulüp Başkanlığı yapan ve son olarak oradaki başarılarını futbolda da taçlandıran tecrübeli spor adam Orhan Yazıcı Zonguldakspor Veteran Futbol takımda 5 yıldır harikalar yarattı. Son olarak Veteran ve Masterlar Milli takımında da ay yıldızlı forma altında ilimizi ve ülkemizi temsil eden Yazıcı'ya önem bir görev verildi. Orhan Yazıcı, Federasyonun yurt dışı faaliyetlerinde etkinlik sahibi olacak Uluslararası Sportif Faaliyetler Kurulu’nda göreve getirildi.Başkanlığını Talip Dönmez’in yaptığı kurulda, Yazıcı’yla birlikte Mehmet İşman da başkan yardımcılığı görevini yürütecek.
Orhan Yazıcı, ''Bu göreve bana laik görenlere çok teşekkür ediyorum. İnşallah ilimizi en iyi şekilde temsil edeceğim. İlimiz adına hayırlı olmasını temenni ediyorum. Federasyon Başkanımız Kenan Gürsu yönetiminde, federasyonumuzun gelişimi ve farklı projeler içinde elimizden geleni yapacağız.''
Emre Can Bayram