YENİ BAŞKAN RESUL CESUR İDDİALI KONUŞTU;
''YARIM BIRAKTIĞIMIZ İŞİ BİTİRECEĞİZ''
Gelikspor'un yeni Başkanı Resul Cesur yeni sezon öncesinde açıklamalarda bulundu.
Gelikspor Kulüp Başkanı Resul Cesur, hedeflerinin yeni sezonda da şampiyonluk olduğunu söyleyerek, bu sezon yarım bıraktıkları şampiyonluğu elde ederek Bölgesel Amatör Lige çıkmak istediklerini söyledi.
''Aynı hataları tekrar yapmayacağız''
Gelikspor Kulüp Başkanı Resul Cesur, aynı hataları tekrar yapmayacaklarını söyleyerek, ''Geçen sene şampiyon olduk ama malesef baraj maçında Devrek'e yenilerek çıkamadık. Yine hedefimiz şampiyonluk. Kadromuzu gençlerden oluşturduk. Bu sezon direk çıkma şansımız daha fazla. Ereğli'nin bu sene daha iyi transferler yaptığını biliyoruz. Nasip olurda direk çıkarlarsa bizimde daha fazla çıkmak için şansımız olur. Tekrar final maçı oynarsak bu sene daha tecrübeli olacağız. Aynı hataları tekrar yapmayacağız. Bir iki tane eksiğimiz kaldı. Onları da halledeceğiz.Kilimli Belediyespor'da güzel transferler yapıyor. Çaycumada iyi bir ekip. Alaplı'da her zaman ki gibi iyi bir takım kuruyor. Bu zaman gösteriyor. Bizde bakacağız''dedi. 
''Gençlerle tecrübeli oyuncuları biraya getiriyoruz''
Gençlerle tecrübeli oyuncuları biraya getirdiklerini ifade eden Cesur, ''Gençlerle başarılı olacağımızı düşünüyoruz. Hedefi olmayan topçu zaten başarılı olamaz. Gençlerin daha güzel hizmet vereceğine eminim. Tecrübeli oyuncuları da alıyoruz. Almayada devam edeceğiz. Gençlerle tecrübeli oyuncuları karıştıracağız. Tecrübesiz bu iş olmuyor. Gençler daha hırslı. Herşey gençler için''diye konuştu.
''Gökhan hocamızdan memnunuz''
Gelikspor Kulüp Başkanı Resul Cesur, Gökhan hocadan memnun olduklarını belirterek, ''Hocamız konusunda Gökhan hocadan memnunuz. Takımımızı şampiyon yaptı. Ama baraj maçında şanssız bir şekilde elendik. Yeni hocayla anlaşssaydık huyunu suyunu bilemezdik. Gökhan hocayı biliyoruz. Huyunu suyunu biliyoruz. Yönetici arkadaşlarımızda memnun.''
''Gelik'e tesis yapmayı planlıyoruz''
Gelik'e tesis yapmayı planladıklarını ifade eden Başkan Resul Cesur, ''Gelik'e bir tesis düşünüyoruz. Onursal Başkanımız Alaattin Kurnaz'da istiyor. Bende Başkan olarak çok istiyorum. Eğer Bölgesel Amatör Lige çıkarsak Gelik'e güzel bir tesis kazandırmayı planlıyoruz. Bunun için projeler çizildi. Sadece Bölgesel Amatör Lige çıkmak gerek. Bunu yapacak güçteyiz. Güzel bir oluşum yapıyoruz. İnşallah herşey güzel olacak''şeklinde konuştu.
Emre Can Bayram