YILIN FUTBOLCUSU BELLİ OLDU 
Gerçek Ereğli Gazetesi tarafından her yıl geleneksel olarak yapılan, 'Yılın Futbolcusu'anketinin kazanını Zonguldak Ereğlispor futbolcusu Eren Aydoğan oldu. 
************
Gerçek Ereğli Gazetesi tarafından geçtiğimiz günlerde internet sitesi üzerinden yılın futbolcusu anketi yapıldı.2 gün süren anket sonucunda  toplam 2029 oy kullanıldı. 
Oyların dağılımına göre 2029 oyun 499’unu alan Zonguldak Ereğli Spor’dan Eren Aydoğan Ereğli 1. Amatör Kümede Yılın Futbolcusu olmaya hak kazandı. 
Yılın Futbolcusu olan Eren Aydoğan’a en yakın oyu alan Sücüllü Yalıboyuspor oyuncusu Ferhat Adıgüzel ise 497 oy alarak yarışı 2 oy ile kaybetmiş oldu.Yılın futbolcusu olan Ereğli Aydoğan'a Gerçek Ereğli Gazetesi tarafından ödüllendirilecek. 
Öte yandan yılın futbolcusu olan Eren Aydoğan'a Amatör Spor Kulüpleri Federasyon Başkanı Kemal Demir kutlayarak,''öncelikle gazetenizi şu yaşamakta olduğumuz sıkıntılı süreçte yaptığı etkinlik için kutlarım. Ereğli’de yılın futbolcusu anketini kazanan futbolcu genç kardeşimiz Eren Aydoğan’ı yürekten kutlarım. Futbol yaşantısında kendisine başarılar dilerim''dedi.