Zonguldak Kömürspor altyapı sorumlusu Aşkın Sefer Demirci, altyapı için kolları sıvadı. Demirci, Dilaver Erdoğan Demir tesisilerini bakıma alarak altyapı için yeni ve modern bir hale getirecek. 
***********
TFF 2.Lig Beyaz Grupta mücadele eden temsilcimiz Zonguldak Kömürspor altyapı çalışmalarının yapıldığı  Dilaver Erdoğan Demir tesisleri bakıma alınıyor. Kırmızı Lacivertli takımın altyapı sorumlusu Aşkın Sefer Demirci, tesisi inceleyerek eksikleri belirledi. Zonguldak Kömürspor altyapısının daha iyi ve kaliteli bir ortamda çalışmalarını sürdürebilmeleri için tesisi elden geçirilerecek. Tesisin yeni ve modarn bir hale gelmesinin ardından, altyapı oyuncularının kamp yapabileceği hale gelecek.
Çalışamalar başlıyor.
Altyapı sorumlusu Aşkın Sefer Demirci çalışmaların başlaması için talimat  vermesinin ardından bir kaç gün içerisinde çalışmalar başlayacak. Tesisdeki yemekhane, futbolcu yatak odaları, soyunma odaları, lavolar ve misafir takım odaları elden geçecek. Tesisin yeni ve modern hale gelmesinin ardından A takımın kamp yapabileceği hale gelecek 
A takım içinde büyük şans
Dilaver Erdoğan Demir tesisilerinin yeni modern hale gelmesinin ardından altyapının yanı sıra A takımda kalabilecek. Öte yandan yıllardır tesis sıkıntısı çeken Zonguldak Kömürspor A takımın, Dilaver'de ki tesisin yapılmasıyla birlikte antrenmanlarını orada yapabilecek. Öte yandan altyapı sorumlusu Aşkın Sefer Demircinin tesisin yeni ve modern hale gelmesi için hiç bir maddi imkandan kaçınmadığı öğrenildi.
Altyapı sorumlusu Aşkın Sefer Demirci; 'Altyapı  bizlerin geleceği'
Altyapı sorumlusu Aşkın Sefer Demirci ''Altyapı bizlerin geleceği. Bende bir yönetici olarak altyapıda ki oyuncuların modern bir tesise kavuşması için kollarımı sıvadım çalışmalara başlıyorum. Herşey çocuklarımız için. Artık altyapıda çocuklarımız orada hem eğitimlerini alacak hemde kalabilecek. İnşallah güzel olacak. Bu çocuklar ilerde ağabeylerinin yerini alarak A takım oynayacak. Bizlerde bunun için çalışıyoruz''dedi.
Emre Can Bayram