YÖNETİM TOPLANIYOR!
Zonguldak Kömürspor Yönetimi bir kaç gün içerisinde kulüp binasında toplantı yaparak topbaşı tarihini belirleyecek.
***************
TFF 2.Lig Beyaz Grupta mücadele eden temsilcimiz Zonguldak Kömürspor, 18 Temmuz'da başlayacak TFF 2.Lig öncesinde kolları sıvadı. Kırmızı Lacivertli takım Korona virüsde normalleşme sürecine girilmesiyle birlikte toplantı kararı aldı. Zonguldak Kömürspor A.Ş Başkanı Hakan Hürfikir, Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner ve Futbol Şube Sorumlusu Hacı Demir, bir kaç gün içerisinde Kulüp binasında toplantı yapacak. Yapılacak olan toplantı da topbaşı tarihi, korona virüs testleri ve oyuncuların kalacakları yer belli olacak.Ardından Kırmızı Lacivertli takım, kente gelerek çalışmalara başlayacak. 
Dedemanda kalacaklar
Zonguldak Kömürspor Yönetimi DSİ'de sağlı personellerinin kalmasından dolayı kalacak yer konusunda arayış içerisindeydi. Kırmızı Lacivertli yönetim kalacak yer konusunda da toplantı da Dedeman konusunda anlaşması bekleniyor. 
Antrenmanlar sosyal mesafeli olacak.
Kırmızı Lacivertli yönetim toplantıda antrenman konusunu da ele alacak. Zonguldak Kömürspor yönetimi oyuncuları virüsden korumak için antrenmanların sosyal mesafeli ve maske takmasını zorunluluğu getirecek. 
Emre Can Bayram