Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı Miraç Kandili nedeniyle yayımladığı mesajda, Vatandaşına hizmet etmeyi ibadetin en büyüğü sayan Çaycuma Belediyesi tam da bugünlerde yeni bir atılım dönemine hazırlanıyor. Böyle bir döneme Miraç Kandilinin manevi iklimi içinde giriyor olmayı Yüce Allah’ın bir lütfu sayıyorumdedi.

 

Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, Miraç kandili nedeniyle bir mesaj yayımladı. Kantarcı mesajında, “Ülkemizin yeni bir sürece girdiği şu günlerde, birliğimizi, kardeşliğimizi güçlendirip manevi duygularımızı artıran mübarek Miraç Kandilini kutluyoruz. Vatandaşına hizmet etmeyi ibadetin en büyüğü sayan Çaycuma Belediyesi tam da bugünlerde yeni bir atılım dönemine hazırlanıyor. Böyle bir döneme Miraç Kandilinin manevi iklimi içinde giriyor olmayı Yüce Allah’ın bir lütfu sayıyorum.  Modern bir kenti el birliğiyle inşa ederek halkımızı daha iyi yaşam koşullarına kavuşturmak için çıktığımız yolda, bu kutlu günlerin bizlere rehber olacağını düşünüyor, içimde bunun derin huzurunu duyuyorum” dedi.

 

MİLLETİMİZİN SAĞDUYUSUNA, FERASETİNE ÇOK GÜVENİYORUM

Kantarcı mesajını, “Mübarek kandilin, hırslı politikacıların seçimler sırasında kullandığı dille ortaya çıkardıkları gerilimlerin azalmasında, bozulmaya yüz tutan ilişkilerin onarılmasında büyük rol oynayacağını düşünüyorum. Sarsılmaz bir bağla bir birine bağlı olan vatandaşlarımızın birliğimizi, kardeşliğimizi bozmak isteyenlere asla prim vermeyeceğine tüm kalbimle inanıyorum. Milletimizin her fırsatta ortaya koyduğu engin sağduyusuna, ferasetine çok güveniyor, bunu yarınlarımızın en büyük teminatı sayıyorum. Bu duygularla başta sevgili hemşerilerim olmak üzere tüm İslam aleminin Miraç kandilini kutluyor, mübarek günün tüm insanlığa barış ve huzur dolu bir dünya getirmesini diliyorum” diyerek tamamladı.