YUKARI DOĞRU TIRMANIŞIMIZI DEVAM ETTİRMEK İSTİYORUZ
Zonguldak Kömürspor'un tecrübeli stoper oyuncusu Hakan Çevik, kupada yenildikleri Niğde maçına ve hafta sonu deplasmanda oynayacakları Sancatepe maçı öncesinde açıklamalarda bulundu.
Zonguldak Kömürspor'un deneyimli stoper oyuncusu Hakan Çevik, kupada ellerinden geleni yaptıklarını söyleyerek, Sancaktepeyi yenerek yukarı doğru tırmanışlarına devam etmek istedikleri söyledi. 
''Elimizden geleni yaptık''
Zonguldak Kömürspor'un stoper oyuncusu Hakan Çevik, ellerinden geleni yaptıklarını söyleyerek, ''Takımımı tebrik ediyorum. Elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalıştık. Yeni oynayan arkadaşlarımız vardı. Onlarda ellerinden gelen herşeyi yapmayı çalıştılar. Yazık oldu. Bu saatten sonra lige bakacağız. İnşallah ligde daha iyi yerlere gelmeye çalışacağız''dedi.
''Sancaktepeden sonra büyük bir avantajımız var''
Sancaktepeden sonra büyük bir avantajlarının olduğunu ifade eden Çevik, ''Sancaktepe zor bir deplasman. Yukarılara doğru tırmanışımızı devam ettirmek istiyoruz. Sancaktepeyi yenmek için elimizden geleni yapacağız. Sancaktepeden sonra büyük bir avantajıız var. 2 hafta içeride oynayacağız. Seyircilerimizin desteği bizim için önemli bize destek vermeye devam etsinler''diye konuştu.
Emre Can Bayram