YÜKSEL'DEN MİLLİ SPORCULARA MALZEME DESTEĞİ
Zonguldak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hakan Yüksel, korona virüs nedeniyle antrenmanlarını evlerinde yapmak zorunda kalan sporculara malzeme desteğinde bulundu. 
**********
Türkiye'yi etkisi altına alan korona virüs nedeniyle geçtiğimiz aylarda spor müsabakaları iptal etmişti. Spor müsabakalarının iptal edilmesinin ardından milli sporcular Bakanlığın evde kal çağrılarına uyarak evlerinde kondisyonlarını korumaya çalışıyor. 
Zonguldak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Hakan Yüksel, korona virüs nedeniyle evlerinde ve kapı önlerinde antrennman yapan milli atlet Melike Malkoç ve milli engel sporcusu Doğukan Kilcioğlu'ya ulaşarak malzeme desteğinde bulundu.Kilcioğlu ve Malkoç, malzemelerini teslim alarak antrenmanlarına başladı.  
Milli sporcular malzeme desteğinde bulunan Zonguldak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hakan Yüksel'e teşekkür ederek, ''Korona virüs nedeniyle kondisyonumuzu korumak için evimizde ve kapı önlerinde antrenmanlarımızı yapıyoruz. Müsabakalar başlayacak gibi hazır bir şekildeyiz. Sağolsun İl Müdürümüz bizler için malzeme desteğinde bulundu. İl Müdürümüz Hakan Yüksel'e teşekkür ediyoruz. Her zaman sporun ve sporcunun yanında. İnşallah biran önce ülke olarak  korona virüsünü atlatacağız''dedi.