YÜKSEL ŞAMPİYONA ÖNCESİNDE SPORCULARI AĞIRLADI

Zonguldak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hakan  Yüksel, Amasya'da yapılacak Genç ve Üstminikler boks şampiyonası öncesinde Zonguldaklı sporcuları makamında ağırlayarak hediyeler verdi. 
Türkiye Boks Federasyonu tarafından 2-8 Temmuz tarihleri arasında Amasya'da Genç ve Üstminikler Türkiye Şampiyonası yapılacak. Zonguldak'tan ilimizi temsilen şampiyonaya üst minikler kategorisinde milli boks antrenörü İshak Triyaki yönetiminde 48 Kg Efnan Yanık, 51 Kg Büşra Topaloğlu ve 40 Kg'da Bigesu Tiryaki katılacak. Şampiyona da dereceye giren sporcular ise Eylül ayında Bulgaristanda yapılacak Avrupa Şampiyonasına katılmaya hak kazanacak. Zonguldaklı sporcuları şampiyona öncesinde Zonguldak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hakan Yüksel makamıdna ağırladı. Yüksel, sporcuları şampiyona öncesinde başarılar dileyerek, eşofman takımı ve tişört hediye etti.
İl Müdürü Hakan Yüksel; ''Bu çocuklar boksun geleceği''
Zonguldak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hakan Yüksel, ''Sporcularımıza şampiyona öncesinde başarılar diliyorum. İnşallah hepside Amasya'da kendi kategorilerinde şampiyon olarak ilimize madalya ile dönecekler. İshak hocamız boks branşında gerçekten güzel çalışmaları var. Bizlerde kurum olarak elimizden gelen desteği veriyoruz. İnşallah bu çocuklar boksun geleceği olacaklar''dedi.
'Milli boks antrenörü İshak Tiryaki; 'Hedef Avrupa Şampiyonası''
Milli boks antrenörü İshak Tiryaki, ''Çalışmalarımız yoğun bir şekilde devam ediyor. Önümüzde zor bir şampiyona var. Sporcularım ve ben şampiyona öncesinde sıkı bir şekilde çalışmalarımıza devam ediyoruz. İnşallah orada ilimizi en şekilde temsil ederek ilimize madalya ile döneceğiz. Bizlere destek veren Zonguldak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hakan Yüksel'e teşekkür ediyorum. Burada şampiyon olan sporcular Eylül ayında yapılacak Avrupa Şampiyonasına katılacak. Bizimde hedefimiz Avrupa Şampiyonasına katılmak.  ''diye konuştu. 
Emre Can Bayram