ZEMİNİN DEĞİŞMESİNE ÇOK SEVİNDİK

Zonguldak Kömürspor Kaptanı Sinan Ören, spor kamuoyun açıklamalarda bulundu.

Zonguldak Kömürspor'un tecrübeli Kaptanı Sinan Ören, madenci kenti Zonguldak'ı çok özlediklerini söyleyerek, Karaelmas Kemal Köksal Stadyumunun zeminin değişecek olmasına çok sevindiklerini söyledi.

''Korona virüs nedeniyle aylardır evdeyiz''

Zonguldak Kömürspor Kaptanı Sinan Ören, madenci kentini özlediğini söyleyerek, ''Ekmek yediğim yer olan madenci kenti Zonguldak'ı çok özledim. Artık orası benim evim gibi oldu. İyi günlerimiz kötü günlerimiz geçti. Korona virüs nedeniyle aylardır evdeyiz. Bizlerde artık çok sıkıldık. Biran önce yeşil sahaları dönmeyi bekliyoruz. Taraftarımızla bütünleşeceğimiz günü iple çekiyoruz''diye konuştu.

''Müjdeli haberler kulağımıza geldi''

Zeminin değişmesi ile ilgili haberleri aldıklarını ifade eden Ören, ''Müjdeli haberler kulağımıza geldi. Sahamızın zemini değişiyormuş. Onun yanında antrenman sahası ve tesisle ilgili sıkıntılar gideriliyormuş. İnşallah bunlar biran önce halledilir. Zonguldak için sevindirici haber. En çok zemin olayına sevindim. Çünkü zemin yüzünden çok sıkıntılar yaşadık. İnşallah yeni sezonda yeni çimde yeni başarılara imza atacağız''dedi.

Emre Can Bayram