ZEMİNİN DEĞİŞTİRİLMESİ İÇİN ONAY BEKLENİYOR
Yıllardır Zonguldak Kömürspor'un iç sahada maçlarına ev sahipliği yapan Karaelmas Kemal Köksal Stadyumunun zeminin değiştirilmesi için gerekli evraklar tamamlanarak ihale için Spor Bakanlığından onay bekleniyor... Onayın gelmemesi takdirde ise Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü personelleri sahayı yeni sezon yetiştirecek. 
TFF 2.Lig takımı Zonguldak Kömürspor'un iç sahada maçlarına ev sahipliği yapan Karaelmas Kemal Köksal Stadyumla hazırlıklar devam ediyor. Yıllardır Zonguldak Kömürspor'un maçlarına ev sahipliği yapan Karaelmas Kemal Köksal Stadyumda yeni sezon öncesinde zemin bakıma alındı. Zonguldak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü personelleri tarafından sahada bozuk olan zeminler çim ekilerek düzeltiliyor.Öte yandan Karaelmas Kemal Köksal Stadyumunun zeminin yeterli seviyede olmaması nedeniyle Zonguldak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından zeminin komple değiştirilmesi için gerekli başvurular Gençlik Spor Bakanlığına yapıldı. Gençlik Spor Bakanlığından gelecek onay sonrasında ihaleye çıkılarak zemin komple değiştirilecek.
Kömürspor maçlarını Devrek'te oynayabilir
Yeni sezon öncesinde zeminin değiştirilmesi onayı yeni sezon başlangıcına denk gelmesi takdirde ise Zonguldak Kömürspor maçlarını Devrek Şehir Stadyumunda oynayacak. Gençlik Spor Bakanlığının onayı ise ne zaman vereceği belli değil. Onayın gelmemesi takdirde ise Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü personelleri zemini düzeltme çalışmalarını yeni sezona kadar yetiştirecek.
Emre Can Bayram