Zonguldak Ereğli Spor transfer çakışmalarına hızla devam ediyor.

Daha önce Zonguldakspor’dan Tunahan Altay’ı kadrosuna katan Zonguldak Ereğli Spor, Silifke Belediyespor’dan Miral Gürge ve Bitlis Hizan Gençlik Spor’dan Musa Özdemir’i de transfer ederek kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor.

32 yaşında ve profesyonel futbol yaşantısının yanında bir çok amatör takımlarda forma giyen stoper Miral Gürge Eşkişehir Anadolu Üniversitesi ve Türk Telekom gibi önemli takımlarda da forma giydi. Son olarak Silifke Belediyespor formasını terleten Gürge yeni sezonda Zonguldak Ereğli Spor forması giyecek.

Bitlis Hizan Gençlik Spor’da forma giyen kanat oyuncusu 29 yaşındaki Musa Özdemir ise uzun bir süredir mevcut takımda forma giyiyordu. Yeni sezonda ise Zonguldak Ereğli Spor forması giyecek.

Zonguldak Ereğli Spor Kulüp Avukatı Turan Uzun ve Kurucu Antrenör Murat Korkmaz ile bir araya gelen yeni transferler kendilerini Zonguldak Ereğli Sporlu yapan imzayı attılar. 

Kulüp Avukatı Turan Uzun “biz Zonguldak Ereğli Spor olarak büyük bir aileyiz ve her geçen gün büyümeye devam ediyoruz. İl dışından aramıza katılan kardeşlerimize yabancı bir memlekette olmadıklarını ve büyük bir aileye katıldıklarını hissettireceğiz. Yeni sezonda kendilerine başarılar dilerim” dedi.

Zonguldak Ereğli Spor Kurucu Antrenör Murat Korkmaz “bu takımın spora Allah’ın izni ile uzun yıllar hizmet edeceğinden kimsenin şüphesi olmasın. ZES herkese kapılarını açan bir kulüptür. Rabbim bize bu takımın kurucu antrenörlüğünü de nasip etti. Büyük bir aileyiz. Turan beyinde dediği gibi her geçen gün büyümeye de devam ediyoruz. Yeni sezonda takımımıza ve oyuncularımıza başarılar dilerim” dedi. (Halkın Sesi)