ZİL ÇALDI DERS BAŞLIYOR 
Antalya kampını tamamlayan Zonguldak Kömürspor 2 günlük iznin ardından kente dönerek Manisa maçı hazırlıklarına kaldığı yerden devam edecek. 
**************
TFF 2.Lig Beyaz Grupta mücadele eden temsilcimiz Zonguldak Kömürspor, ikinci yarı hazırlıkları kapsamında teknik direktör Serkan Afacan yönetiminde Antalya Lara Kundu Otel'de 14 günlük kamp yaptı. Antalya kampının ilk etabını antrenmanla tamamlayan Kırmızı Lacivertli takım kampın ikinci etabında ise hazırlık maçları yaptı. İlk hazırlık maçında Tepecikspor'a 2-1 mağlup olan Zonguldak Kömürspor ikinci hazırlık maçında Ergene Velimeşespor ile 1-1 berabere kaldı.4 Ocak'da kampı tamamlayan Zonguldak Kömürspor'a 2 gün izin verildi. Zonguldak Kömürspor 7 Ocak Salı günü kendi tesislerinde toplanarak  Lider Manisa FK hazırlıklarına devam edecek. 
*********
İlk resmi transfer kaleci
Zonguldak Kömürspor'un Antalya kampındaki ilk resmi transferi kaleci oldu. Kırmızı Lacivertli takım Fethiyespor'un 30 yaşındaki tecrübeli kaleci Fatih Kaldan'ı kadrosuna dahil etti. Kaldan, yarın kente gelerek takımla birlikte çalışmalarına devam edecek. 
Forvet ısrarı
Zonguldak Kömürspor'un için bulunduğu maddi kriz nedeniyle transfer askıya alındı. Kırmızı Lacivertli yönetim sıcak para olmadığı için eli kolu bağlandı. Kömürspor yönetimi sağ bek stoper mevkisini es geçerek transferin başına forvet mevkisini aldı. Forvet mevkisi için çalışmalarını sürdüren Kırmızı Lacivertli takım ne yapıp ne edip Manisa maçına kadar bu transferi bitirmeyi planlıyor. 
Emre Can Bayram