ZONGULDAK BENİM  İÇİN BİR AŞKTIR 

Saadet Partisi 1.sıra Milletvekili adayı Burak Erol, dün Alaplı’da esnaf ziyaretlerini sürdürerek, iftar yemeği programına katılı.

İftar yemeğinde konuşan,Burak Erol, Zonguldak ilinin hakettiği Hizmetleri alamadığını ve Zonguldak ilinin iktidar tarafından unutulup bir kenara atıldığını ifade etti . 

Saadet Partisi 1.sıra Milletvekili adayı Burak Erol,”Bu seçim Zonguldak için bir fırsattır, çalışmayan , üretmeyen sadece ve sadece vekilim diyerek rozet takıp gezen Milletvekillerinden kurtulmak için çok büyük fırsattır . Partili partisiz , bize oy veren oy vermeyen tüm Zonguldak halkının gerçek manada vekili olacağıma söz veriyorum . Zonguldak 21 Haziran tarihinden bu yana şahsıma ve Partime çok büyük teveccüh gösterdi . O sebeple Zonguldak’ı en derin muhabbetlerimle selamlıyorum . Zonguldak Gazipaşada büyüdüm , gençliğim , aşklarım hep bu ilde oldu  . ZONGULDAK benim için bir aşktır . Zonguldak milletvekili olmak nasip olduğunda her zaman emrinizdeyim be hizmetinizdeyiz . 

   24 Haziran’da;

• Adaletsizliği adaletle değiştirmeye hazır mısınız?

• Umutsuzluğu umutla değiştirmeye hazır mısınız?

• Tüketen ekonomiyi, üreten ekonomi ile değiştirmeye hazır mısınız?

• Yandaşlığı, liyakat ile,

• Tek aklı, ortak akıl ile,

• Kibri, tevazu ile,

• Öfkeyi, şefkat ile değiştirmeye hazır mısınız?

24 Haziran değişim için bir fırsattır.

O zaman işte fırsat. Seçimlere bir aydan az kaldı. Yılmak yok, bıkmak yok, yorulmak yok. 24 Haziran’a kadar bütün ülkeyi dolaşacağız. Dağ, mezra ayırmayacağız. Sokaktan caddeye, twitter’dan youtube’a her yerde olacağız.

Her sahada en aktif çalışmayı biz yapacağız. Her kapıya gideceğiz. Her eli tutacağız. Her yüreğe dokunacağız. 80 milyonu kucaklayacağız.

İnşallah, 25 Haziran sabahı yeni bir güne, yeni bir döneme, yeni bir Türkiye’ye uyanacağız.

Allah şimdiden mübarek etsin.

Zafer inananlarındır ve zafer yakındır”dedi.

Emre Can BAYRAM