ZONGULDAK'IN BODRUM'DA PARLAYAN YILDIZI:

PARDO YALIKAVAK

Zonguldak iş ve siyaset dünyasının yakından tanıdığı İnşaat Mühendisi Gürkan Gülay, Bodrum Yalıkavak'ta yapımına devam ettiği PardoYalıkavak villa sitesinde yılbaşı itibarıyla yeni ev sahiplerini karşılamaya hazırlanıyor. Zonguldak'ta sahibi olduğu Milimetre İnşaat  ile iki ayrı projeyi hayata geçiren Gülay'ın ortaklarıyla birlikte hedefi Bodrum'un en büyük inşaat firmaları arasında ilk 5'e girebilmek.

PARDO YALIKAVAK TAMAM...

SIRA GÜMÜŞLÜK'TE

18 havuzlu villa projesinden oluşan PardoYalikavak'ta yüzde 80'lik satış oranlarına ulaşan işadamı Gürkan Gülay,  uluslararası projelere imza atan yeni iş ortağı Eta Mühendisliğin sahibi Bekir Çolak ve Türkiye'nin dijital reklam sektörünün önde gelen firmalarından olan Seampeak'in sahibi Altan Çolak ile kurdukları Pardo Yapı ile ikinci projeleri "PardoGümüşlük"ü hayata geçirmeye hazırlanıyor.

HUZUR VE KONFOR BİRARADA

Minimalist, kaliteli malzemelerden üretilmiş, konforlu, keyifli yaşam alanları inşa ettiklerini ifade eden Gürkan Gülay,  "Detaycı düşünüyor, sadelikle işliyoruz. Tüm gayretimizle, her ne söz veriyorsak yerine getiriyoruz. Çünkü Pardo Yapı olarak öncelikle komşu oluyoruz. Bodrum’da yaptığımız ilk projemiz PardoYalıkavak ile minimalist ama fonksiyonel mimariyi benimseyerek doğanın içinde, 12 ay yaşanabilir konsept villalar yapıyoruz. 7 dönüm arazi üzerinde tamamı deniz manzaralı 18 ayrı yapıdan oluşan PardoYalıkavak'da müstakil bahçe ve havuzlar ile yeşille mavinin buluştuğu bir yaşam alanı inşa ediyoruz" şeklinde konuştu.

01.

Doğal Alan

Mavi ve yeşilin eşsiz uyumunu doğanın içinde denize karşı yaşayın. Tabiatın tarifsiz güzelliğine 12 ay evinizden bakın.

02.

Sosyal Yaşam

Yüzme havuzu, müstakil bahçe ve terasla zamanınıza değer katın, misafirlere özel oluşturulmuş yaşam alanlarıyla sosyal yaşamı evinize taşıyın.

03.

Tasarım

Minimalist tasarım ruhuyla oluşturulmuş, tamamı deniz manzaralı konsept villaların sadelik ve şıklılığı, evinizin her köşesinde sizinle.

(Mustafa Özdemir)