Zonguldak'ta Westalife AVM önünden itibaren kent merkezinde trafik keşmekeşi vatandaşı isyan ettirdi. Gazipaşa caddesinden Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi sonuna kadar trafik felç durumda. Kadırga yokuşundaki trafiğin kilitlenmesinin hastane kavşağı mevkisindeki çalışmadan kaynaklandığı öğrenildi.

Gazetemiz Whatsapp hattına trafikte yaşadığı çileyi gösteren fotoğraflar gönderen vatandaş, çevre ilden 1 saatte geldiği Zonguldak şehir merkezinde 1 saattir trafik yoğunluğu nedeniyle evine ulaşamadığını belirtti.

Yaşadığı trafik çilesine tepki gösteren vatandaş, "467 Evlere çıkan yol iki haftadır kapalıydı. Mecburen Gazipaşa caddesine girmek zorunda kaldım. Trafik o kadar yoğun ki, güçlükle Kadırga yokuşuna geldik. Trafik hızlanacak diye beklerken daha beter bir durumla karşılaştık. Kız Meslek Lisesi'nin orada çalışma varmış. Trafik hepten kilitlendi. İnsanlar isyan etti. Mübarek Ramazanda insanlara bu çile çektirilir mi? Ben civar ilden 1 saatte rahat bir şekilde Zonguldak'a geldim. Ama 1 saatten fazladır şehir merkezindeki evime gidemedim. Yazık günah değil mi? Şu anda Amelebirliği Hastanesi'nin arka kısmından 467'ye bağlantı yol var orası da berbat durumda. Artık bu çileden bıktık. Bir an önce bu yol çilesinin sona ermesini istiyoruz" dedi.

(Halkın Sesi)