ZONGULDAKLI İŞADAMIN'DAN ÖRNEK HAREKET 
Zonguldaklı işadamı Muhammet Murat Cüntay, memleketine sahip çıkmaya devam ediyor... Cüntay, 'Çocuklarımız Kitapsız Kalmasın' adı altında başlatmış olduğunu kitap ve kırtasiye kampanyasında 10 okula destek verildi. 
**********
Zonguldaklı işadamı  ve Zonguldak Kömürspor Yönetim Kurulu Üyesi Muhammet Murat Cüntay memleketi Zonguldak'ta yaptığı sosyal sorumluluk projeleriyle çocukları sevindirmeyi devam ediyor.
Cüntay geçtiğimiz aylarda , 'Çocuklarımız Kitapsız Kalmasın' adı altında merkez il ve ilçelerdeki okullara kütüphane ve kırtasiye yardımı oluşturmak amacıyla proje başlatmıştı.
Yediden yetmişe herkesin büyük katkı verdiği kampanya da son olarak Kozlu Uzungüney Köyü İlkokulu, Kargalar Köyü İlkokulu ve Kozlu İmam Hatip Lisesi kitap ve kırtasiye yardımı yapıldı.
Şuana kadar, Bakacakkkadı Anaokulu, Çaycuma Kışla Ortaokulu, Gökçebey İmamhatip Lisesi, Kilimli Anadolu Lisesi, Kilimli İmamhatip Ortaokulu, Ereğli Maden Şehitleri İlkokulu, Ereğli Yunuslu Köyü Ortaokulu, Kozlu Uzungüney Köyü İlkokulu, Kargalar Köyü İlkokulu ve Kozlu İmam Hatip Lisesi olmak üzere 10 okula destek verildi. 
Öte yandan projenin mimarı Cüntay'da, kitapların dağıtılmasına  yardım ederek çocuklarla birebir ilgilenerek onlarla sohbet etti. 
Emre Can Bayram