ZONGULDAKLI MİLLİ SPORCULAR SEZONU AÇIYOR
Zonguldak milli engel sporcusu Doğukan Kilcioğlu ve milli sporcu Melike Malkoç, Ocak ayında İstanbul'da yapılacak olan olimpik deneme yarışlarını hazırlıklarını tam gaz devam ediyor. Malkoç ve Kilcioğlu Fenerbahçe forması altında en iyi derecelerini yaparak sezonu en iyi şekide açmayı planlıyor.

************
Zonguldaklı milli atletizm antrenörü Utku Duman önetiminde milli engel sporcusu Doğukan Kilcioğlu ve milli sporcu Melike Malkoç yeni sezon hazırlıklarını Karaelmas Kemal Köksal Stadyumunda günde çift antrenman yaparak sürdürüyor. Zonguldaklı sporcular Fenerbahçe forması altında 4-5 Ocak tarihleri arasında İstanbul Ataköy Atletizm pistinde yapılcak salon olimpik deneme yarışlarına katılacak. Sezonun ilk yarışında milli engel sporcusu Doğukan Kilcioğlu, 8.15 ve milli engel sporcusu Melike Malkoç ise 7.55 koşarak en iyi derecesini koşmayı planlıyor. Ardından Kilcioğlu ve Malkoç, Şubat ayında İstanbul'un ev sahipliğinde gerçekleşecek olan Balkan Şampiyonasında ay yıldızlı forma altında ülkemizi temsil edecek.
Utku Duman; ''Hedefimiz ilk olarak olimpik yarışlarda en iyi dereceyi koşmak''
Zonguldaklı milli atletizm antrenör Utku Duman, yeni sezon hazırlıklarını en iyi şekilde sürdürdüklerini söyleyerek, ''Yeni sezonhazırlıklarımız tüm hızıyla devam ediyor. Bu sezon sporcularımız birlikte güzel bir sezon geçireceğimizi düşünüyoruz. Önümüzde olimpik deneme yarışları var. İlk olarak orada Doğukan Kilcioğlu, 8.15 ve milli engel sporcusu Melike Malkoç ise 7.55 koşarak en iyi derecesini koşmayı planlıyor. Ardından da Şubat ayında Balkan Şampiyonasında ülkemizi en iyi şekilde temsil ederek şampiyonluk hedefliyoruz. Bizlere destek veren herkese çok teşekkür ediyoruz''dedi.
Emre Can Bayram