ZONGULDAKLI SPORCULAR BURSA'DA TER DÖKECEK

Zonguldaklı sporcular Bursa'da yapılacak Nurullah İvak Atmalar müsabakalarında cirit, disk atma ve gülle atma branşlarında ilimizi temsil edecek.
20-21 Nisan tarihleri arasında Bursa'da Nurullah İvak Atmalar müsabakaları yapılacak. Atletizm antrenörü Çetin Altındaş yönetminde ilimizi temsilen müsabakalara Büyükler gülle atmada Sare Bostancı, Büyükler Dist atma Berke İnanoğlu, Gençler Dist atmada Yasin Taslak, Gençler Cirit atmada Aybars Lap, Gençler Dist atma Emirh Demir, Yıldızlar Disk atma Diclem Berfin  Konuk ve 16 yaş kategorisinde ise cirit atmada Yiğit Atmaca ilimizi temsil edecek. 
Zongukdaklı sporcular müsabakalarda en iyi derecelerini yaparak ilimize madalya ile dönmeyi hedefliyor. Öte yandan kentte hazırlıklarını tamamlayan Zonguldaklı sporcular müsabakaların  yapılacağı Bursa'ya hareket etti.
Atletizm antrenörü Çetin Altındaş, ''Bursa'da hafta sonu Nurullah İvak Atmalar müsabakalarına katılacağız. Gülle, cirit ve disk atma branşlarında ilimizi temsil edeceğiz. Hedefimiz en iyi dereceleri alarak ilimize dönmek istiyoruz. Antrenmanlarımızı sıkı bir şekilde tamamladık. Bizlere destek veren herkese çok teşekkür ediyoruz''dedi. 
Emre Can Bayram