ZONGULDAKLI SPORCULAR ŞAMPİYONLUK HEDEFLİYOR 
Antalya'da yapılacak 2.Ashihara Avrupa Şampiyonası -1 Ferhat Özsert Kyokushin Kata Avrupa Şampiyonasında Zonguldak'tan 14 sporcu ay yıldızlı forma altında ter dökecek. 
***************
Türkiye Wushu Kung Fu Federasyonu tarafından 19-23 Şubat tarihleri arasında Antalya'da 2.Ashihara Avrupa Şampiyonası -1 Ferhat Özsert Kyokushin Kata Avrupa Şampiyonası yapılacak. 
Zonguldak'tan ülkemizi temsilen müsabakalara milli antrenör Bülent Çicek yönetiminde 40 Kg Minikler Bekir Başkan, 35 Kg Halil Yusuf Demir, 60 Kg U22 Oktay Üren, U-22 65 Kg Muhammet Çiçek, 40 Kg Yıldız Sude Erdoğan, 45 Kg Yıldız Hazal Çatma, 35 Kg Yıldız  Havvanur Velioğlu, Gençler 65 Kg İlayda Kara, 80 Kg Büyükler Mahmut Cin, Büyükler 65 Kg Devrim Nazif Kapucu, 85 Kg Büyükler Harun  Reşit Basan ve 95 Kg Büyükler Bekir Kaya katılacak. 
Zonguldaklı sporcular ay yıldızlı forma altında şampiyona da ülkemizi en iyi şekilde temsil ederek şampiyonluk hedefliyor.
Milli antrenör Bülent Çicek, ''Bugün sporcularımızla birlikte Avrupa şampiyonasına umut yolculuğuna çıkıyoruz. Çocuklarımın buraya gelmesi bile büyük başarı ve onlar bu büyük organizasyonda ellerinden gelenin en iyisini yapmaya çalışacaklar onlara ve kendime güveniyorum buraya kadar gelmemizde bana destek olan eşime aileme ve  velilerime teşekkür ederim. İnşallah ülkemizi en iyi şekilde temsil edip bayrağımızı göndere çektirmek için her şeyimizi ortaya koyacağız''dedi.
Emre Can Bayram