ZONGULDAKLI YÜZÜCÜLERDEN BÜYÜK BAŞARI
Zonguldak Yüzme Kulübü sporcuları G.Benay Okyay ve Ş.Naz Sever baraj müsabakalarını başarı ile geçerek İstanbul'da yapılacak 11-12 yaş Ulusal Gelişim Projesi Bölge Türkiye Şampiyonası yarı finallerinde ilimizi temsil edecek. 
Zonguldak Yüzme Kulübü başarılarına bir yenisini eklemenin mutluluğunu yaşıyor. Zonguldak Yüzme Kulübü sporcuları G.Benay Okyay ve Ş.Naz Sever 11-12 yaş Ulusal Gelişim projesi Bölge baraj müsabakalarında aldıkları dereceyle 18-20 Ekim tarihleri arasında İstanbul'da yapılacak Ulusal Gelişim projesi Bölge Türkiye Şampiyonası yarı final müsabakalarına katılmaya hak kazandılar. Zonguldaklı sporcular en iyi 327 sporcu arasına girerek yarı finalde, Galatasaray, Fenerbahçe ve Enka gibi köklü kulüplerle mücadele edecek. 
Kulüp antrenoru Ilker Buğra Kubilay, ''Sporcularımız ile hedefledigimiz nokta bu noktada sinirli degil. Bu yılki hedefimiz en iyi 20 sporcu skalasinin icine girip burada da milli takima göz kirpmak.Seromonide Zonguldak bayrağını büyük kulüpler arasında gurur ile taşıyacağız.Kamp dönemini 100.yıl ecopark da verimli bir sekilde geçirdik. Sonra kazanmiş olduğumuz ivmeyi Spor İl Müdürü Hakan Yüksel'in spora ve sporcuya verdigi destekle birlikte kilimli havuzunda üst seviye'ye taşıdık. Günde 3 saat den haftada 7 antrenman yapan sporcular pazartesi ve cuma dinlenip cumartesi ve pazar cift antremanla yuksek bir hırs ile basariya odaklanmışlardır.Yayın ekibimiz olarak sporcularımıza başarılar dileriz
Emre Can Bayram