Zonguldak'ta kuruyemişçiliğe kalite ve ucuzluk getiren Seç - Al Marketler zinciri yeni yıla hazır. Yılbaşı öncesi yeni ürünlerle vatandaşların hizmetinde olduklarını vurgulayan mağaza görevlileri, yeni ürün yelpazesiyle halkın hizmetinde olmaya devam edeceklerini belirtti. 

Vatandaşların uğrak yeri olan Seç - Al Marketi, “Tarladan Sofraya” sloganıyla Zonguldaklıların hizmetinde faaliyetini sürdürüyor.

2 Mayıs 2019 tarihinde Gazipaşa caddesinde hizmet veren Seç - Al, çeşitli ve kaliteli ürünleri, uygun fiyatlardan satışa sunuyor. Yılbaşına hazırlıklı olduklarını ifade eden Seç - Al Zonguldak Mağaza Sorumlusu, periyodik olarak pandemi tedbirleri çerçevesinde hijyen kurallarına azami gayret gösterdiklerini vurguladı.

Seç - Al Marketin içerisinde bakliyat, kuruyemiş ve tatlı türünde bir çok ürünün yer aldığını belirten görevliler, Seç - Al'ın Zonguldak'ta kısa sürede vatandaşların ilgi odağı olmasından büyük mutluluk duyduklarını kaydetti.

KISITLAMA GÜNLERİNDE SAAT 10.00 İLE 17.00'DE HİZMET VERİYORUZ

Mağaza görevlisi Halkın Sesi'ne yaptığı açıklamada, şu bilgiyi veriyor:

"Sokağa çıkma kısıtlamasının uygulandığı günlerde mağazamız saat 10.00 ile 17.00 arasında hizmet vermektedir. Yürüme mesafesinde herkesin kolaylıkla alış veriş yapabileceği nezih mağazamıza bütün Zonguldaklı vatandaşlarımızı bekliyoruz"

(Haber: Şebnem Saka)