Zonguldak Sanayici ve İş İnsanları Derneği (ZONSİAD) Başkanı Nejdet Tıskaoğlu ve beraberindeki dernek yöneticileri, Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz’ı ziyaret ederek, ZONSİAD ve Zonguldak Dernekleri Federasyonu (ZONDEF) ile ortak yürüttükleri, “BİR EL DE SEN UZAT-2” kampanyasında toplanan 4 bin adet ramazan kolisi ve bağışlanan 37 bin adet maskeyi ihtiyaç sahibine ulaştırılmak üzere teslim etti.

Covid-19 kaynaklı ekonomik sıkıntı sebebiyle zor durumda kalan vatandaşlara destek olabilmek amacıyla geçtiğimiz yıl ilki düzenlenen kampanyanın ikincisi gerçekleştirildi. Yardım kampanyası kapsamında toplanan kumanyalar ile bağışı yapılan maskeler, Vali Tutulmaz’ın önderliğinde Zonguldak Merkez ile Gökçebey, Kilimli, Alaplı, Kozlu, Devrek, Çaycuma ve Ereğli kaymakamlıklarına taksim edilerek kaymakamlıklar vasıtasıyla ihtiyaç sahiplerine ulaştırılacak.

Başkan Tıskaoğlu, konuyla ilgili duygularını, “Geçtiğimiz yıl ilkini düzenlediğimiz kampanyamızın ikincisini bu sene bir önceki yılda yaptığımız gibi paylaşmanın ne kadar önemli olduğunu bizlere bir kez daha hatırlatan bu mübarek ayda, böyle bir proje gerçekleştirdiğimiz için bunun mutluluğunu yaşıyoruz. Kampanyamıza destek veren tüm katılımcılarımıza bu güzel amellerinin Allah tarafından kabulünü niyaz ediyor, her koşulda yanımızda olan ve bizleri destekleyen değerli üyelerimiz ve kıymetli dostlarımıza can-ı gönülden teşekkür ediyoruz. Bu vesile ile birlik ve beraberliğimizin daha da güçlenmesini diliyorum.” sözleriyle ifade etti.