Zonguldak Sanayici ve İş İnsanları Derneği (ZONSİAD) Başkanı Nejdet Tıskaoğlu ile beraberindeki yönetim kurulu üyeleri Asım Cumhur Güner, Erol Nalbant, İsmail Yıldırım, Genç Zonguldak Sanayici ve İş İnsanları Derneği Başkanı Avukat Ömer Emeç ile Marka ve PR Danışmanı Berna Yan, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu ziyaret etti.

Zonguldaklı iş adamları, İstanbul Büyükşehir belediye Başkanı İmamoğlu'na kentin simgesi olan ‘Madenci Heykeli’ ve 67 Ekrem İmamoğlu yazılı Zonguldak Kömürspor forması hediye etti.

Ayrıca ZONSİAD İş Dünyası Dergisi’nin ikinci sayısı ile Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı’nın adına kendisinin hediyesi olan Atatürk portresi takdim edildi.

Son derece samimi ve içten bir ortamda geçen görüşmede Başkan Tıskaoğlu, Başkan İmamoğlu’na yönetimi devraldıkları günden bugüne hayata geçirdikleri ve gelecekte gerçekleştirmeyi planladıkları projelerinden bahsetti. Zonguldak Sanayici ve İş İnsanları Derneği (ZONSİAD) tarafından başlatılmış olan, Zonguldak dışında yaşayan hemşehrilerimizin memleketimize geri dönerek yatırım yapmak suretiyle şehrimizin sinai ve ekonomik gelişimine katkı sağlamayı hedefleyen ‘Eve Dönüş Projesi’ ile yakından ilgilenen Başkan İmamoğlu, tüm hemşehrilerimize selamlarını ileterek Başkan Tıskaoğlu ve dernek yönetimini böyle anlamlı bir projeyi hayata geçirdikleri için tebrik ederek her konuda kendilerine desteğe hazır olduğunu, bu ve benzeri projelerde ortak bir faaliyette bulunabileceklerini ifade etti.

Başkan Tıskaoğlu, ziyarete ilişkin, "Bizlere zaman ayırarak, nazik bir şekilde misafir eden Sayın Ekrem İmamoğlu’na derneğimiz, şahsım ve tüm hemşehrilerimiz adına sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz. Kendisinin desteği derneğimiz ve memleketimiz için çok önemli."  ifadesini kullandı.