Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir yapılan çalışmaları yerinde görmek için mahalle gezilerine devam ediyor. Belediye Başkanı Akdemir, Zonguldak Belediye Başkan Yardımcısı Şenol Şanal, Belediye meclis üyesi Gökhan Demir ve Cavit Zülfikar, CHP Zonguldak İl Başkanı Halil Furat, Zonguldak CHP Merkez İlçe Başkanı Cemal Şahin, Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mustafa Yorulmaz ve Yeşilmahalle Muhtarı İsmet Yanık ile birlikte Zonguldak merkeze bağlı Yeşilmahalle Dr. Cevdet Müftüoğlu sokağında yapılan çalışmaları yerinde izledi.

Dr. Cevdet Müftüoğlu sokakta yapılan yol ve alt yapı çalışmalarını yerinde inceleyen Akdemir, Yeşilmahalle Muhtarı İsmet Yanık’tan yapılan çalışmalarla ilgili bilgiler aldı. Dr. Cevdet Müftüoğlu sokakta yaşayan mahalle sakinlerinin sorunlarını da dinleyen Akdemir, yapılan ve yapılacak olan çalışmalarla sorunların çözüleceğini söyledi.

Akdemir, basın mensuplarına verdiği demeçte yapılan çalışmaları yerinde görmek için mahalle gezilerine devam edeceklerini, hizmette önceliklerinin ihtiyacı olan mahallelerin olduğunu söyledi. Mahallelerdeki çalışmalarının bitirilerek halkın hizmete sunulması ve Zonguldak halkınında yapılan hizmetleri görerek teşekkür ettiğini söyleyen Akdemir “Mahalle gezilerimize devam ediyoruz. Seçim sonrası hizmetlerimiz devam ediyor. Öncelikle ihtiyacı olan mahallelerimize acilen olması gerekenleri yapmaya çalıştık. Dr. Cevdet Müftüoğlu Sokak’ta bunlardan bir tanesi halkımızın gerçekten mutlu olduğunu görmek benim için çok önemliydi. Sağolsunlar bizlere teşekkürlerini ifade ediyorlar. Demek ki halkımız duyarlılığını her noktada gösterebiliyor. Hizmet karşısında teşekkür etmesini biliyor. Halkımızın böyle candan, vefakar olması gerekenleri yerinde gören Zonguldak halkımıza bu anlam yapılan hizmetleri hayırlı olmasını diliyorum. Hizmetimiz durmadan devam edecektir. İhtiyacı olan mahallelere yavaş yavaş sırasıyla devam edilecektir.” şeklinde konuştu. (Aykut KARA)