Ziyarette, AK Parti Zonguldak Merkez İlçe Başkanı Metin Karaduman, Elvanpazarcık Belediye Başkanı Hüseyin Uzun ve beraberindekiler, Zonguldak Orman Bölge Müdürü Ahmet Sırrı Beşel’e, yeni görevinde ve çalışmalarında başarılar diledi.

Ziyarette konuşma yapan AK Parti Zonguldak Merkez İlçe Başkanı Metin Karaduman, “Bugün AK Parti Zonguldak Merkez İlçe Teşkilatı ve Elvanpazarcık Belediye Başkanımız Hüseyin Uzun ile birlikte Orman Bölge Müdürümüz Ahmet Sırrı Beşel’e ziyarete geldik. Ziyaretimizin sebebi bölge müdürümüz görevine yeni atandı. Kendisine hayırlı olsun temennisinde bulunmak, hem de bölge ile ilgili yapılacak çalışmalarda kendisine destek ve istişare etmek anlamında böyle bir ziyaret gerçekleştirdik. Bölge müdürümüz zaten hem Zonguldak’ımıza hem de bölgemize olarak yabancı değil, daha önce burada görev yaptığı için. Hem konusuna hakim hem de bölgeye hakim. Kendisine bizde teşkilat olarak başarılar diliyoruz” dedi.

Ardından da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Zonguldak Orman Bölge Müdürü Ahmet Sırrı Beşel, “İlk 1981 yılında Zonguldak’ta görev yapmıştım. Buradan Yenice’ye gittim 4 yıl orada kaldı. Yine 1993-2000 arası Bartın’da bulundum. Yedigöller’de orman işletme müdürlüğü yaptım. Kastamonu’da orman bölge müdürlüğü yaptım. 2012 Ocak ayında teftiş kurulunda 2.5 yıl başmüfettiş olarak görev yaptım. Tesadüf üzeri 2013 yılının Mayıs ayında buraya teftişe gelmiştim. Burada bundan böyle görev yapacağım için son derece mutluyum. Yöre ormanlarını ve yöre insanlarını tanıyorum. Güzel şeyler yapacağımıza inanıyoruz. Zonguldak insanının özellikle orman köylüsünün kalkınması konusunda bir lokomotif olmaya çalışacağız. Orman teşkilatının orman üretiminin dışında, odun dışı üretim diye bir hedefi var. Bu manada köy etraflarında ceviz, badem, kestane köylüye direk kısa sürede gelir getirecek ürün anlamında projelerimiz devam ediyor. Bizde o projeleri daha da tetikleyeceğiz. Elimizden geleni yapacağız sizlerinde desteğiyle” diye konuştu.