Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, Türkiye Muharip Gaziler Derneği üyeleri, Zonguldak Muhtarlar Derneği, CHP ve AKP’li Belediye Meclis üyeleri, CHP İl-İlçe yönetim kurulu üyeleri ile iftarda buluştu.

 

Belediye Yemekhanesi’nde gerçekleştirilen iftar programına, Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Zonguldak Şube Başkanı Ramazan Çakal, Karadeniz Bölgesi Muhtarlar Federasyonu Başkanı Şerafettin Nas, CHP İl Başkanı Halil Furat, Merkez İlçe Başkanı Cemal Şahin ve parti üyeleri, belediye meclis üyeleri ile mahalle muhtarları katıldı.

 

Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, ramazan ayının önemine değinerek, “Ramazan ayı en kutsal aylarımızdan biridir. Evde pişen her aş ihtiyacı olan veya olmayan herkesle paylaşılır. Bu ise, inananların ne kadar paylaşımcı olduğunu gösterir. Bu güzel günleri birlik ve beraberlik içerisinde sizlerle birlikte paylaşmaktan dolayı büyük mutluluk duyuyorum. Başta Türkiye Muharip Gaziler Derneği üyeleri olmak üzere hepinize katılımlarınızdan dolayı çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

 

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Zonguldak Şubesi Başkanı Ramazan Çakal; “Belediye Başkanımız bize her zaman kapılarını açık tutarak, bizlerin hep yanında olmuştur. Burada ailelerimiz ile birlikte bizleri bir araya getiren ve derneğimize katkısı büyük olan Sayın Belediye Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz.” şeklinde konuştu. Barış DOĞAN