(İHA) - AK Parti Zonguldak Merkez İlçe Başkanı Metin Karaduman ve yönetim kurulu üyeleri Filyos’a modern DMU tipi tren ile yolculuk yaptılar.
Geziye Merkez İlçe yönetim kurulu da eşlik etti. Zonguldak garından başlayan geziye Zonguldak’ta görev yapan basın mensupları da katıldı. Karaduman, DMU tipi trenin makinist kısmında durarak tren görevlilerinden bilgi aldı. Zonguldak garından saat 18.00’da başlayan yolculuk, saat 18.33’de Filyos’ta sona erdi. Ardından Karaduman ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri Filyos Belediye Başkanı Ömer Ünal’ı makamında ziyaret ederek yerel seçimlerde tekrar güvenoyu aldığı için başarılar diledi.

Filyos Belediye Başkanı Ömer Ünal, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Metin Karaduman’a ve yönetim kuruluna ziyaret için teşekkür ederek bir süre sohbet etti.
Karaduman, “Seçimlerden önce DMU tren setlerimiz seferlerine başlamıştır. Biz seçim gezilerinde bununla ilgili bir çalışma yapamadık. Seçimlerden sonra bu hayata geçen hizmeti teşkilatımızla hem yolculuk yapalım, hemde göreve tekrar yeni seçilen Filyos Belediye Başkanı’mızı teşkilatımızla birlikte hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Belediye Başkanımız 5 yıllık dönemde kendini Filyos’ta ispatladı. Filyos’a çok güzel hizmetler kazandırdı. Filyos’lu seçmenlerde kendisini tekrar teveccüh göstererek bu makama layık gördü. Tabii bundan sonra sorumluluğu biraz daha arttı. Yaptığı hizmetlerin üzerine daha kat kat hizmet yapması gerekiyor. Ben Ömer Başkanımın bunu yapacağını inanıyorum. Kendisini çalışkan buna inanıyorum. Filyos’a güzel hizmetleri kazandırarak nüfus anlamında hem de Filyos’ta yaşayan Filyos halkının yaşam kalitesini artırabilmek için Belediye imkanlarını kullanarak güzel hizmetler yapacaktır. Bizde AK Parti teşkilatı olarak üzerimize düşen bir vazife varsa Başkanımıza her yönden hem merkezden hem de bizim teşkilatından her zaman kendisine destek vererek hem Filyos için hem de Zonguldak’ımız için bu hizmetleri aracılık yapmaya bizlerde ona katkı vereceğiz. Kendisine bu dönemde başarılar diliyorum. Kazasız belasız 5 yıllık dönemi de tamamlarlar. Filyos’a ve Filyos Belediye Başkanımıza hayırlı olsun. Belediye Başkanımızın bu salonla da ilgili yaptığı hizmetinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi. 

Filyos Belediye Başkanı Ömer Ünal ise Merkez İlçe Başkanı Karaduman’a ve yönetim kurulu üyelerine ziyaret için teşekkür ederek, Filyos’ta geçtiğimiz 5 yılda yaptığı ve bu 5 yıllık süreçte de hizmetlerin devam edeceğini ifade etti. Ziyaretten sonra Filyos Belediyesi tarafından yapılan çok amaçlı salonu gezen AK Parti Merkez İlçe Başkanı Metin Karaduman ve beraberindekiler burada salonu yerinde incelediler. Filyos Belediye Başkanı Ömer Ünal burada da yaptığı konuşmada, Zonguldak’ta bu kadar genişlikte salonun olmadığını kaydetti. Başkan Ünal, “Düğün salonumuza gelince burası yaklaşık bin 500 kişilik bir salondur. Zonguldak’ta bunun eşi ve benzeri yok. Filyos halkına hayırlı ve uğurlu olsun diyorum. Başkanımıza da gezdirdik, inşallah beğenmiştir” dedi. 
AK Parti Merkez İlçe Başkanı Metin Karaduman ise salonu beğendiğini ifade ederek Filyos’a yakışır bir salon olduğunu belirtti. Karaduman, “ Gerçekten Filyos’a değer bir salon yapmış. Kendisi de ifade ettiği gibi Zonguldak’ta da bu salondan yok. Filyos halkına bu salonun hayırlı olmasını diliyorum” dedi. Trenle gelinen Filyos ziyaretinin ardından AK Parti Merkez İlçe Başkanı Metin Karaduman, Filyos Belediye Başkanı Ömer Ünal ve beraberindekiler tren önünde hatıra fotoğrafı çektirerek tekrar Zonguldak’a tren ile döndüler.