5 Mayıs 2013 tarihinde gerçekleştirilen Zonguldak TSO seçim sürecini ve sonrasını değerlendiren başkan adayı Şenol Altuntaş;

 

“Zonguldak Değişim Hareketi olarak Ticaret ve Sanayi Odası seçimleri sürecinde tüm meslek gruplarında temsilcilerimizi belirledik ve yarışa girdik. Oda tarihindeki en yüksek katılımın yaşandığı seçimlerde üyelerimiz demokratik hakkı olan oylarıyla mevcut yönetimdeki arkadaşlarımıza bir dönem daha görev ve yetki verdi. Bu sonucun Zonguldak iş dünyasına ve ülkemize hayırlar getirmesini dilerim.

 

Seçim öncesinde de belirttiğimiz üzere, hem seçim süreci hem de sonrasında adaylar tarafından oluşturulan birleştirici ve yapıcı tablo inanıyorum ki diğer sivil toplum örgütleri ve kuruluşlarına da örnek olacaktır.

 

Biz tüm çalışmalarımızı ve projelerimizi seçim galibinin Zonguldak olması üzerine yoğunlaştırmıştık. Bu itibarla Zonguldak Değişim Hareketi üyeleri olarak hepimiz Zonguldak TSO’yu sahiplenen birer üye bilinciyle Oda Yönetiminin ve Meclisinin talep ettiği her konuda bilgi ve tecrübelerimiz ölçüsünde destek olmaya hazırız.

 

Farklı bilgi, tecrübe ve siyasi düşüncelere sahip birbirinden değerli kişilerden oluşan Zonguldak Değişim Hareketi bundan sonra da Zonguldak’ın gelişimi doğrultusunda atılacak her adıma destek olacaktır. Bizler Zonguldak’ın ihtiyacı olan bir birlikteliği tamamen gönüllülük esasıyla oluşturduk. İnşallah bu oluşum başta siyasilerimiz olmak üzere toplumlum tüm kesimleri tarafından da örnek olarak alınır” dedi.