Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, CHP İl Başkanı Halil Furat, CHP Merkez İlçe Başkanı Cemal Şahin, Belediye Teknik Başkan Danışmanı Erhan Darende, Fen İşleri Müdürü Ogan Göktürk, Mithatpaşa Mahalle Muhtarı Şaban Yavuz birlikte devam eden yol çalışmalarını inceledi. Başkan Muharrem Akdemir, Mithatpaşa Mahallesi’nde yer alan mevcut çalışmanın büyük bir çalışma olduğunu belirterek en kısa sürede bitirileceğini ifade etti. Havaların güzel gitmesi ile birlikte bir iki ay içerisinde yapılan çalışmanın tamamlanacağını ifade eden Başkan Akdemir, “Tüm Mithatpaşa Mahallesi sakinlerine hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

“50 YILLIK SORUN ORTADAN KALKTI”
Mithatpaşa Mahalle Muhtarı Şaban Yavuz, Belediye Başkanı Muharrem Akdemir’e teşekkür ederek, “50 yıllık bir sorun ortadan kaldırılmış oluyor. Gelmez yerlere hizmet getirdikleri için Belediye Başkanımıza ve Fen İşleri Müdürlüğümüze teşekkür ediyorum. İnşallah yolları bitireceğiz ve mahalle halkımızı bu sıkıntılardan kurtarmış olacağız.” şeklinde konuştu.

KARAKUŞ SOKAK’TA İNCELEME YAPTI

Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, Karaelmas Mahallesi Karakuş Sokak’ta vatandaşlar ile bir araya gelerek, mahalle sakinlerinin sıkıntılarını ve taleplerini dinledi. 
Belediye Başkanı Muharrem Akdemir’e, Belediye Fen İşleri Müdürü Ogan Göktürk ve Karaelmas Mahalle Muhtarı Süleyman Sevindik mahalle sakinlerini ziyaret etti. Başkan Muharrem Akdemir, Zonguldak halkının her daim yanında olduğunu ifade ederek, en kısa sürede Karaelmas Mahallesi Karakuş Sokak’ta yer alan yol sıkıntısını ortadan kaldırmak için çalışmaları başlatacağını belirtti.


RAT ÇIKMAZ SOKAK’TA VATANDAŞLARLA BULUŞTU

Ardından Rat Çıkmaz Sokak’taki vatandaşlar ile biraya gelen Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, mahalle sakinlerinin yol sıkıntısı taleplerini dinledi. Başkan Akdemir, Zonguldak’ın coğrafi konum itibari ile zor bir şehir olduğunu ancak, bu durumun sorunların çözülmeyeceği anlamına gelmediğini ve bu doğrultuda çalışmalarını sürdürdüklerini belirtti. Başkan Akdemir’e, teşekkür eden mahalle sakinleri bugüne kadar yapılmayan hizmetlerin mahallelerde yapıldığını ifade etti. (İHA)