Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Kemal Büyükgöz, Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın’ı ziyaret ederek 20. Ulusal Biyoloji Öğrenci kongresine katılacak olan 500 üniversitelinin “Bartın Gezisi” isteklerini iletti

 

 

Makam odasında gerçekleşen ziyarette Bülent Ecevit Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Dekan Yardımcısı Ahmet Eflioğlu ve Fakülte Sekreteri Semiha Saner’de hazır bulundu. Ziyaret karşılıklı görüş alışverişi şeklinde gerçekleşirken Dekan Büyükgöz, 24-27 Haziran 2013 tarihinde Zonguldak’ta düzenlenecek olan 20. Ulusal Biyoloji Öğrenci Kongresi’ne katılacak 500 üniversite öğrencisinin Bartın gezisi ile ilgili destek beklediklerini ifade etti.

 Belediye Başkanı Cemal Akın, “Belediye olarak ilimizi ziyaret için gelen herkese elimizden gelen her türlü desteği veriyoruz. Öğrencilerinizin de tarihi, coğrafi ve kültürel değerlerimizi gezip görerek kentimizin tanıtımına katkı sağlayacağı düşüncesindeyiz. Bu bağlamda belediye olarak üzerimize düşen her konuda gerekli desteği vermeye hazırız” dedi.(İHA)