Zonguldak’ta ikamet eden 53 yaşındaki Mehmet Danışmaz, evinden ayrılarak kayıplara karışan kızının hayatından endişe ediyor.

Kilimli ilçesinde ikamet eden Mehmet Danışmaz, evli olan fakat bir süredir eşinden ayrı yaşayan 33 yaşındaki kızı Emine Albayrak’ın hayatından endişe ediyor. Yaklaşık bir yıldan bu yana kızının kendileri ile yaşadığını belirten Danışmaz, kızının çocuklarını uzun zamandır göremediği için psikolojisinin bozuk olduğunu vurguladı.

Kızıyla en son ki görüşmesinin ardından iletişime geçemediğini ifade eden Danışmaz, “Eşim ile beraber hastaneye gittim. Pazardan kızım yoğurt ve yumurta aldı. Daha sonra eve geçti. Ben kendisini aradım, evde olduğunu söyledi. O an son görüşmemiz oldu. Kızımın nerede olduğunu, öğrenmek istiyorum. Bilenlerin, polis telefonuna, emniyete bildirmelerini rica ediyorum. Psikolojik sıkıntıları vardı. Kocasıyla ayrı yaşıyordu. Boşanma davası açmıştı. Henüz çocuklarını göremiyordu. O yüzden dolayı da psikolojik sıkıntısı vardı. Kızımın sağlığından endişe ediyorum. En azından nerede olduğunu bilelim, kendisi bize haber etsin. İki çocuğu var. Kayınpederi bakıyor. Bir senedir çocuklarını göremiyor çünkü Sinop’ta yaşıyorlar” dedi.

Endişeli baba, kızından haber bekliyor.