Karaelmas Gazeteciler Derneği, her Ramazan Ay’ında gerçekleştirerek geleneksel hale getirdiği gazetecilere yönelik iftar yemeğini 24 Temmuz Çarşamba günü gerçekleştirecek.

 

 

Karaelmas Gazeteciler Derneği ayrıca Sosyal Sorumluluk Projesi çerçevesinde yaptığı birçok etkinliğe bir yenisini de ekleyerek iftar sonrası kan bağışı kampanyası düzenliyor.

 

 

 

Karaelmas Gazeteciler Derneği Yönetim Kurulu, her sene yapılan ve geleneksel hale getirdiği iftar yemeğini bu sene de devam ettirerek 24 Temmuz Çarşamba günü gazetecilere özel iftar düzenliyor. Ramazan Ay’ında oruçlu olunması dolayısıyla kan sıkıntısı yaşanmasını dikkate alan Karaelmas Gazeteciler Derneği, geçen sene Ramazan Ay’ında olduğu gibi aynı gün iftar sonrası Kızılay Zonguldak Şubesi işbirliği ile kan bağış kampanyası düzenliyor.   

Amaçlarının Ramazan Ay’ının ruhuna da uygun şekilde birlik ve beraberlik ortamı oluşturmak olduğunu ifade eden Karaelmas Gazeteciler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Osman Sav, Zonguldak ve ilçelerindeki tüm gazetecileri davet ettiklerini belirtti. Aynı gün iftar sonrası düzenlenecek kan bağış kampanyasıyla Kızılay’ın ve dolayısıyla ihtiyacı olan vatandaşların kan ihtiyaçlarına katkı vermek ve diğer Sivil Toplum Kuruluşlara örnek olmak istediklerini ifade eden Başkan Sav, durumu müsait olan tüm vatandaşları 24 Temmuz Çarşamba günü saat 21.00’de kan vermeye davet etti.

Karaelmas Gazeteciler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Osman Sav, yaptığı açıklamada, “Karaelmas Gazeteciler Derneği olarak her Ramazan Ay’ında geleneksel hale getirdiğimiz iftar yemeğimizi, basın bayramı olarak kutlanan 24 Temmuz çarşamba günü gerçekleştireceğiz. Ayrıca; yine geleneksel hale getirdiğimiz kan bağış kampanyamızı iftar sonrası Belediye Kültür Merkezi (BKM) karşısında seyyar Kızılay otobüsünde gerçekleştireceğiz. Derneğimizin yanındaki belediye kültür merkezindeki Kültür Cafe’de verilecek iftar yemeğimize tüm gazeteci arkadaşları bekler, saygılar sunarız” dedi.