Zonguldak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nce düzenlenen ‘Okullararası Genç Kızlar Hentbol İl Birinciliği’nde şampiyon belli oldu. Grup ve eleme maçlarını geçerek adlarını final grubuna yazdıran Devrek Teknik Mesleki Eğitim Merkezi Lisesi, Kozlu Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi ile Zonguldak Ticaret Meslek Lisesi ve Karapınar Galip Güpgüpoğlu Lisesi arasında dün, nefes kesen maçlar oynandı.

ŞAMPİYON DEVREK

Şampiyonun belli olacağı Devrek Teknik Mesleki Eğitim Merkezi Lisesi ile Kozlu Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi’nin final maçı oldukça çekişmeli geçti. İlk yarısı 10-7 Kozlu Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi’nin üstünlüğü ile biten maçta son gülen Devrek Teknik Mesleki Eğitim Merkezi Lisesi oldu. İkinci yarıda ki oyunu ile maçı 18-12 kazanmasını bilen Devrekli kızlar şampiyonluğunu ilan etti.

GALİP GÜPGÜPOLU ZONGULDAK 3’ÜNCÜSÜ

Üçüncülülük ve dördüncülük maçı Zonguldak Ticaret Meslek Lisesi ve Karapınar Galip Güpgüpolu Lisesi arasında oynandı. SOn dakikasına kadar büyük bir heyecanın yaşandığı maçta rakibini bir sayı farkla 17-16 mağlup eden Karapınar Galip Güpgüpoğlu Lisesi Zonguldak 3’üncüsü oldu.

KUPA TÖRENİ DÜZENLENDİ

Final maçlarının ardından düzenlenen törenle dereceye girenler kupalarını aldı. Şampiyon olan Devrekli kızlara şampiyonluk kupasını Zonguldak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Uğur Akdeniz verdi. 2’nci olan Kozlu Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi kupasını Şube Müdürü İbrahim Açıkgöz’den aldı. Karapınar Galip Güpgüpoğlu Lisesi’ne üçüncülülük kupasını Şube Müdürü Ayhan Taşkın takdim ederken, 4’üncü olan Ticaret Meslek Lisesi’ne kupasını Kozlu Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Müdürü Ramazan Tabuktekin verdi.

Eren ARSLANYILMAZ