Zonguldak’ın tanınmış işyerlerinden Japon Pazarı Alışveriş Merkezi çalışanları her sene geneleksel hale getirdikleri iftar programında bir araya geldiler.  

 Önceki akşam Kozlu ilçesine bağlı, Değirmen Ağzı Plajı tesislerinde düzenlenen iftar programına, Japon Pazarı sahibi Mehmet Bozkurt ve ailesi, Çizgi Matbaası ortakları Aysun Kara ve Erol Akman, Sonsöz Gazetesi Sahibi Seçkin Kırarslan, Filemingo FM Sahibi Recep Arslan, Sigorta Acentesi Sahibi Haldun Çakan, alışveriş merkezinin çalışanları ve yönetim kadrosu katıldı. Çalışanların aileleri ile birlikte katıldılar. İftar yemeği keyifli görüntülere ev sahipliği yaptı. Aileleri ile birlikte oruçlarını açma fırsatı bulan AVM çalışanları, keyifli sohbetlere imza attı.

Japon pazarı sahibi Mehmet Bozkurt; “Her sene Ramazan Ayında çalışanlarımız ile birlikte iftar yemeğinde bir araya geliyoruz. Bu vesileyle çalışanlarımızın kaynaşmalarını birlik ve beraberliğini sağlamış bulunuyoruz. Mübarek Ramazan Ayının tüm Müslüman ailemine hayırlar getirmesini temenni ediyor, çalışanlarımızın ve tüm Zonguldak halkının önümüzdeki mübarek ramazan bayramını sağlıklı, huzurlu geçirmelerini arzuluyorum.”dedi.   Barış DOĞAN