Adı sürekli sansasyonel haberler ve yolsuzluk iddialarıyla anılan Kilimli Belediye Başkanı Seçkin Özdemir hakkında ortaya atılan haberler gündeme bomba gibi düştü. Belediye başkanı olduktan sonra Demirpark AVM’de ‘POLO’ mağazasını açan eşi ve kendisine ait son model iki otomobili olan Seçkin Özdemir’in başı, şimdi de İstanbul Büyükçekmece’de eşi Eda Özdemir’e ait olduğu belirlenen villa ile dertte. Büyükçekmece Batıköy Mahallesi Evren Sokak’ta bulunan villanın piyasa değerinin bir milyon TL olduğu iddia ediliyor.

CANLI YAYINDA ‘ÇEKİLİRİM’ DEMİŞTİ

Kanal Z’de geçtiğimiz günlerde yayınlanan ve Akay Turan’ın sunduğu programda malvarlığıyla ilgili iddialara gülümseyerek; “Benim ve eşimin, çocuğumun, bir yakınımın üzerine benzin istasyonu çıksın çekilirim” diyerek yanıt veren Seçkin Özdemir’in dün itibarıyla sosyal medyada yayınlanan fotoğraf ve evin eşi Eda Özdemir’e ait olduğunu kanıtlanan belge hakkında ne diyeceği merakla bekleniyor.

HALKIN SESİ SORUYOR

Son 5 yılda mal varlığındaki inanılmaz artışla dikkat çeken Seçkin Özdemir, İstanbul’daki villayı belediye başkanı olduktan sonra mı, önce mi aldı? İddia edildiği gibi Karabük’te de benzer yatırımları var mı? 657’ye tabi Devlet Memuru olarak çalışan bir doktor iken bir anda böyle bir servete kavuşan Seçkin Özdemir, belediye başkanı seçildikten sonra verdiği mal beyanında bu villa ve diğer gayrimenkullerine yer verdi mi? Canlı yayında iddialar kanıtlanırsa adaylıktan çekileceğini iddia eden Seçkin Özdemir, bu haberden sonra istifa etmeyi düşünüyor mu?