Zonguldak İlkokulu 1 A sınıfı Okyanus Çay Bahçesi’nde yılsonu etkinlikleri kapsamında ‘Okuma Bayramı’ gösterisi gerçekleştirdi. 1 A sınıfı öğretmenlerinden Fatma Günaydın ile okulun öğretmenlerinden Ümit Göç’ün birlikte hazırladıkları ‘Okuma Bayramı’na okul öğretmenleri, veliler ve öğrenciler katıldı.

GÖÇ; “BU MARATONA GÜZEL BİR BAŞLANGIÇ YAPTILAR”

Öğretmen Göç, açılış konuşmasında “Eylül ayında başlayan yolculuk, eline hiç kalem dahi almamış çocuklar vardı. Bugün hepsi okur-yazar durumdalar. Bu sürecin önemli bir yükünü yüklenerek sınıf öğretmenleri Fatma Günaydın üstesinden geldi. Çocuklar ve veliler adına kendisine teşekkür ediyorum. Cuma günü saydım 40 tane hikaye kitabı,5 tane yardımcı ders kitabı bitirmişler. Buradan çocuklarımızın ne kadar büyük bir yol aldığını görmüş olursunuz. Aslında onlar uzun bir maratonun en başındalar. Maratona güzel bir başlangıç yaptılar. Bu yola çıkanlar asla yorulmazlar. İnşallah çocuklarımız da bu maratonda hiç yorulmadan varmak istedikleri mutlu sona vararak sonlandırırlar. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Oldukça heyecanlı görünen öğrenciler şiirler okudular, halk dansları gösterisi yaptılar ve iki ayrı tiyatro gösterisinde bulundular. Velilerinden ve öğretmenlerinden tam not alan öğrencilerin mutlulukları gözlerinden okunuyordu. Son olarak birlikte şarkılar söyleyen öğrencilere sınıf öğretmenleri Fatma Günaydın tarafından teşekkür belgeleri dağıtıldı. Gösterilerin bitiminde öğretmenler, öğrenciler ve aileleri birlikte kahvaltı yaptılar.

(Öznur GÜNEŞ)