ÇATALAĞZI BELEDİYESİ, SICAKTAN BUNALAN ÇOCUKLARI BELİRLİ GÜNLERDE YENİ AÇILAN AQUAPARKA TAŞIYARAK HAVUZLA TANIŞTIRIYOR

Zonguldak merkeze bağlı Çatalağzı beldesinde bulunan 6 ile 15 yaş gurubu arasındaki yüzlerce çocuk, Çatalağzı Belediyesi sayesinde hayatlarında ilk defa havuza girmenin keyfini yaşıyor.
Sıcak havaların etkili olduğu Ramazan ayında Çatalağzı Belediyesi, beldede yaşayan çocukları ailelerinden de izin alarak Pazartesi, Çarşamba ve Cuma günleri olmak üzere haftanın 3 günü Zonguldak - Kozlu yolunda hizmete yeni açılan aquaparka taşıyor. Belediyeden 5 personelin nezaretinde havuzla ilk defa tanışan çocuklar, gün boyu keyifli anlar yaşıyor. Çocuklara yemek ve dondurma ikram edilirken yüzme bilmeyen çocuklarda özel havuzlarda yüzme öğreniyor.
Günde ortalama 90 çocuğu havuzla buluşturan Çatalağzı Belediyesi'nin bu etkinliğinin, Ramazan ayının son haftasına kadar süreceği ve yaklaşık bin kadar çocuğun bu hizmetten yararlanacağı belirtildi.
Çatalağzı Belediye Başkanı Mehmet Alim yaptığı açıklamada, "Sosyal belediyecilik anlamında 7 ile 16 yaş arasındaki çocuklarımızı Kozlu'daki aquaparka getirdik. Onların eğlenmesi için şu anda buradayız. Yaklaşık 7 mahallemizden çocukları topladık ve haftanın üç günü onları buraya getiriyoruz. Pazartesi, Çarşamba ve Cuma günleri olmak üzere onların hoşça vakit geçirmesini istiyoruz, onların eğlenmelerine yardımcı olmak istiyoruz. Belediyede çalışan arkadaşlarımız da burada güvenlik amacıyla çocuklarımızı yakından izliyor. Çocuklarımıza burada çeşitli ikramlarımız da oluyor. Onların yüzlerinin güldüğünü görmek de bizleri inanılmaz mutlu ediyor. " dedi.(İHA)