Devrek Belediyesi ile KESK’e bağlı TÜM BEL-SEN arasında toplu iş sözleşmesinin imzalanması için başkanlık makamında tören düzenlendi.

Cinbir'den önemli duyuru! Cinbir'den önemli duyuru!

Törene, Devrek Belediye Başkanı Çetin Bozkurt, TÜM BEL-SEN Zonguldak Şube Başkanı İsmail Sefertaş ve Devrek Şubesi temsilcileri katıldı. Sözleşmeyle Devrek Belediyesi’nde çalışan memurların ve sözleşmeli memurun sosyal denge tazminatı tavan ücret olan yüzde 120 olarak uygulanması imza altına alındı.

TÜM BEL-SEN Zonguldak Şube Başkanı Sefertaş, “Görüşmelerin uzlaşma ile sonuçlanmasının ardından Devrek Belediyesi ile sözleşmemizi imzaladık. Her zaman çalışanlarının yanında olan Devrek Belediye Başkanımız Sayın Çetin Bozkurt’a tüm memur arkadaşlarım adına teşekkür ediyorum” dedi.

Devrek Belediye Başkanı Çetin Bozkurt da yaptığı konuşmada, “Ben her zaman çalışandan, emekçiden yana oldum, bundan sonra da olmaya devam edeceğiz. Ülkenin içinde bulunduğu ekonomik şartlar zor olsa da personelimizi mağdur etmedik, etmeyeceğiz de. Bu anlaşma tüm memurlarımıza hayırlı uğurlu olsun” dedi.

HABER MERKEZİ