Zonguldak Fener İlkokulunda eğitim gören 4-F öğrencileri tarafından 2012-2013 eğitim ve öğretim yılının tamamlanmasına az bir süre kala güzel bir organizasyon altında düzenlenen muhteşem bir balo eğlencesi ile mezuniyet gecesi düzenle.

Merkez Orduevi düğün salonunda düzenlenen yıl sonu mezuniyet eğlencesine Okul Müdürü Seyfettin Çelik, Müdür Yardımcıları, Sınıf öğretmeni Hanife Sönmez öğrenci velileri katıldılar. Yaklaşık üç saat süren balo eğlencesinde öğretmen ve öğrenciler tarafından büyük bir titizlikle hazırlanan gösterilerde öğrenciler öncelikle tango gösterisinde bulundular, ardından koro ekibinde yeralan öğrenciler birbirinden güzel şarkılar ve şiirler okuduktan sonra son olarakta 10.Yıl marşı ile bayrak dansı yapan öğrenciler Atatürk posteri altında ay ve yıldız oluşturarak izleyenler tarafından büyük bir alkış topladılar.

Öte yandan öğretmen ve öğrenciler tarafından mezuniyet pastası kesildikten sonra baloda son ders isimli duygu yüklü bir şiir okuyan ve ardından öğrencilere hitaben bir konuşma yapan Fener İlkokulu 4-F sınıfı öğretmeni Hanife Sönmez konuşmasında şöyle dedi. “ Çocuklarım Atatürk ilkeleri şaşmaz yolunuz olsun, yaşamınız hep başarılarla dolsun, hedefleriniz hep büyük olsun, her zaman başınızı dik tutun bundan sonraki eğitim ve öğretim hayatınızda başarılar diliyorum ve sizleri çok seviyorum ve özleyeceğim “ dedi.