Zonguldak Merkeze bağlı Göbü ile Türkali arasındaki Sivrikaya mevkiinde meydana gelen trafik kazasında, bir araç 100 metreden denize uçtu. Kazada, 2 kişi hayatını kaybetti.

Kaza, Zonguldak merkeze bağlı Göbü Köyü'nde ;meydana geldi. Sabah saatlerinde balık tutmak için teknesiyle denize açılan bir balıkçı, kayalık olan deniz kıyısındaki otomobili görünce jandarmaya haber verdi. İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü ve jandarma ekipleri, halat yardımıyla hurdaya dönen 74 BR 590 plakalı otomobilin bulunduğu yere indiklerinde 2 cesetle karşılaştı. Sürücü Erkan Güngörür (38) ile yanında bulunan Bahri Yıldız'ın (60) cesetleri, olay yerinde yapılan incelemenin ardından balıkçı teknesine konularak Göbü Köyü'ndeki sahilde bekleyen ambulanslara taşındı. Odun satan Erkan Güngörür ve Bahri Yıldız'ın cesetleri otopsi yapılmak üzere Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Olay yerinde hayatını kaybeden şahıslardan Ertan Güngörür'ün evli ve 3 çocuk babası olduğu, diğer şahıs Bahri Yıldız ile iddiaya göre odun alım satımı yaptığı belirtildi. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı. Barış DOĞAN