“Valimizin adını kendi pis işlerine karıştırmaya çalışmaktadır, Belediye Başkanımız aylardır tesisime ayak basmamıştır, Ali Rıza Tığ herkese iftira atarak benden avanta istediğini gündemden düşürmeye çalışmaktadır”

TTK Memurlar Lokali işletmecisi Sami Aydın Pusula gazetesinde sürmekte olan kendi hakkındaki iddiaları tekrar yalanlayarak bir basın açıklaması yaptı. Aydın açıklamasında aynen şunları söyledi: Dünkü basın toplantımdan sonra gazeteci Ali Rıza Tığ ve Atilla Öksüz insafsızca yine basın gücünü kullanarak iftira atarak konuyu saptırmaya çalışmaktadır.

Benden 10.000 tl istemiştir.2000 tl koparmıştır. Aldığı bu parayı abone parası olarak lanse etmektedir. Madem abone parasıdır faturası nerededir? Madem abone faturasıdır benden her ay muhasebecisini yollayıp aldığı 20 tl nedir? Verdiğim 2000 tl benden şantajla istediği haraçtır. Valimizin de adını pis işlerine karıştırmaya çalışmaktadır. Benim ağzımdan “vali beni kolluyor” diye bir cümle çıkmamıştır. Seviyesi bu kadar düşük bir gazeteciden böyle bir iftiranın gelmesi normaldir.

Tesisimde sadece güvenlik amacıyla bulundurduğum kamera kayıt sistemin de bir takım kişilerin belediye başkanının, belediye görevlilerinin görüntüleri olduğunu iddia edilmektedir. Bu iddia tamamiyle yalandır, iftiradır. Belediye başkanımızın ne gibi bir görüntüsü olabilir ki. Kaldı ki Belediye başkanımız neredeyse 5 aydır tesisime gelmemiş ayak basmamıştır. Ali Rıza TIĞ bu şekilde iftira atarak benden avanta istediğini gündemden düşürmeye çalışmaktadır. Bu gazetenin sahibi artık kendine gelmeli, bizlere değil ama birileri buna dur demeli haddini bildirmelidir.